INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Destinație neașteptată pentru Ilkay Gundogan. Bild scrie că suporterii pot visa la întoacerea lui!

Ilkay Gundogan
Ilkay Gundogan

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 10:03 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 10:36

Ilkay Gundogan își încheie contractul cu Manchester City, iar tabloidul german Bild a aflat că mijlocașul de 32 de ani ar urma să revină la Borussia Dortmund, unde a mai jucat între 2011 și 2016.

Ilkay Gundogan a decis finala Cupei Angliei, contra lui Manchester Uited (2-1), cu o "dublă". Iar managerul Pep Guardiola ar fi fericit să lucreze în continuare cu el, la Manchester City. 

Uluitor! Pierderi imense pentru PSG după plecarea lui Lionel Messi
PSG
Uluitor! Pierderi imense pentru PSG după plecarea lui Lionel Messi

Însă mijlocașului în vârstă de 32 de ani i-a propus prelungirea cu doar un sezon a contractului scadent în 2024, ceea ce, potrivit tabloidului Bild, nu e pe placul internaționalului german, mai tentat să plece vara aceasta liber și să primească mulți bani la semnătură de la viitorul club.

Barcelona a ieșit din calcule pentru transferul lui Ilkay Gundogan

Același Bild susține că Barcelona, o posibilă destinație, ar fi ieșit din calcule din cauza problemelor financiare și că principala favorită la serviciile lui Gundogan este Borussia Dortmund: „Suporterii galben-negrilor pot visa la întoacerea lui!”. Cea mai bine vândută publicație din Europa se bazează pe informații de la surse din anturajul vicecampioanei Bundesligii.

Ilkay a mai jucat la Borussia, în perioada 2011 - 2016, timp în care a câștigat un titlu, Cupa și Supercupa Germaniei și a disputat finala Ligii Campionilor 2013, împotriv lui Bayern (1-2). În echipa pregătită la acea vreme de Jurgen Klopp a fost coechipier cu actualul director sportiv al clubului, Sebastian Kehl, și păstrează și acum legătura.

Borussia face rost de bani pentru Gundogan din vânzarea lui Bellingham

„Cu cele 120 de milioane de euro pe care le va lua din vânzarea lui Bellingham în cont, Borussia va avea suficienți bani pentru a susține aducerea lui Gundogan", scrie Bild. Jucătorul este de așteptat să ia o decizie abia după ce, sâmbătă, va disputa cu Manchester City finala Ligii Campionilor, contra lui Inter.

25de milioane de euro este cota de piață a lui Ilkay Gundogan pe transfermarkt.de

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL: 

S-a tras linia și în Serie A » Mourinho a prins Europa League in extremis! Baraj pentru salvare între locurile 17 și 18

Ultimă etapă uluitoare în Belgia » Luptă în 3 pentru titlu, campioana schimbată de 5 ori în 90 de minute! Golul decisiv a venit în prelungiri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează