INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS - REAL 0-1

În așteptarea lui Mbappe » Transferul starului de la PSG e mai mediatizat în presa din Spania decât victoria cu Betis

Articol de - Publicat duminica, 29 august 2021 17:24 / Actualizat duminica, 29 august 2021 17:28

Daniel Carvajal (29 ani) a rezolvat problema celor trei puncte în meciul cu Betis Sevilla, scor 1-0, dar toată lumea urmărește evoluția negocierilor pentru Kylian Mbappe (22 ani), convocat de PSG pentru deplasarea de la Reims.

Real a bifat o victorie „de serviciu" la Sevilla, contra lui Betis. Fără să strălucească. Singura „perlă" a partidei a fost execuția lui Carvajal de la gol, acel voleu cu care a expediat balonul jos, la colțul lung.

Nici Marca și As, marile cotidiene apropiate clubului blanco, nu s-au omorât prea tare cu meciul, mai preocupate de „duelul" cu PSG pentru Kylian Mbappe.

Mbappe, în lotul lui PSG pentru meciul cu Reims

După ce anunțaseră ca „iminent" transferul internaționalului francez de la parizieni, ambele ziare madrilene au trebuit să remarce ieri că „PSG rezistă asaltului. L-au inclus pe Mbappe în lotul pentru deplasarea de la Reims".

Ceea ce înseamnă că șefii vicecampioanei Franței nu-s de acord nici cu a doua ofertă a Realului, 170 de milioane de euro fix plus 10 milioane din bonusuri, și așteaptă un supliment care, deocamdată, întârzie.

La Madrid, scrie As, șefii Realului au devenit un pic pesimiști: „Se complică situația". Singur Pedja Mijatovici, fost jucător blanco, debordează de optimism: „E ca și făcut. Vor bătea palma pe ultima sută de metri. Până marți mai e timp suficient".

3assisturi are Benzema sezonul acesta, cel mai bun pasator din campionat. Are 87 în total la Real în LaLiga. Cristiano are 88

Cele mai tari goluri marcate de Mpabbe la PSG:

Citește și alte știri din La Liga:

Oferta făcută de Real Madrid pentru Mbappe a declanșat războiul: „E ilegal și imoral! Asta a fost strategia lor”

Bale, victimă colaterală în războiul Real Madrid - PSG pentru Mbappe » Cum a fost ironizat galezul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
holland
holland  •  29 August 2021, 18:16

Predrag Mijatović...nu stiu cine e ala ..Pedja Mijatovici. habar nu aveti pe ce lume sunteti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează