INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Oferta făcută de Real Madrid pentru Mbappe a declanșat războiul: „E ilegal și imoral! Asta a fost strategia lor”

Leonardo, directorul sportiv al celor de la PSG, a lansat un atac la adresa lui Real Madrid, după oferta făcută pentru starul Kylian Mbappe (22 de ani).
Leonardo, directorul sportiv al celor de la PSG, a lansat un atac la adresa lui Real Madrid, după oferta făcută pentru starul Kylian Mbappe (22 de ani).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 17:19 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 17:32

Leonardo, directorul sportiv al celor de la PSG, a lansat un atac la adresa lui Real Madrid, după oferta făcută pentru starul Kylian Mbappe (22 de ani). 

Kylian Mbappe a intrat în ultimul an de contract cu PSG, iar Real Madrid a lansat asaltul final. Florentino Perez a făcut o ofertă oficială de 160 de milioane de euro. Șefii clubului francez au refuzat-o și lansează un atac fără precedent la adresa madrilenilor. Directorul sportiv Leonardo susține că „au fost folosite practici ilegale și imorale”. 

Leonardo: „Ceea ce încearcă Real Madrid în cazul lui Mbappe e ilegal și imoral”

„Timp de doi ani, clubul din Madrid a avut un comportament incorect, ilegal. A luat constant legătura cu oamenii din anturajul lui Mbappe. E inacceptabil, ilegal și nedrept față de noi. Iar dovada strategiei lor este o ofertă prezentată cu șapte zile înainte de terminarea perioadei de transferuri. Asta cu un an înainte de expirarea contractului.

Lucrează de doi ani la asta. Au discutat cu familia lui, cu toată lumea. Știți poziția noastră. E lipsit de respect să faci o astfel de ofertă, care știi foarte bine că nu este suficientă”, a declarat Leonardo, conform Marca

Mbappe a refuzat ultima ofertă de prelungire a contractului

Oferta Realului vine după ce atacantul a refuzat și ultima ofertă făcută luni de clubul parizian, de cinci sezoane plus unu opțional și 25 de milioane salariu anual, și o importantă mărire de salariu. Mbappe nu se gândește decât să plece la Madrid și să fie în centrul unui proiect, lucru imposibil acum și după venirea lui Messi la PSG.

Posibilul transfer al lui Kylian la Real i-ar deschide ușa lui Cristiano Ronaldo la Paris. Viitorul lui Ronaldo la Juventus este „în ceață”, iar odată cu plecarea lui Mbappe starul lusitan ar putea veni pe Parc des Princes, lângă Messi și Neymar.

VIDEO Primul gol marcat de Kylian Mbappe în sezonul 2021/2022 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Probleme mari pentru Rangers înaintea returului cu Alsakert din Europa League » Mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate la echipă

Cosmin Moți, criză de nervi în play-off-ul Champions League » Dispută aprinsă cu arbitrul Clement Turpin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mihaiviteazul
mihaiviteazul  •  25 August 2021, 19:36

Interesant cât de moral e să pleci din Barcelona vineri și să dormi duminică în Paris….după lungi suspine și reprize de plâns…

melcul_furios
melcul_furios  •  25 August 2021, 18:18

Adevarul ca nu este o idee buna sa te certi cu PSG, nu stii cand te lovesc pentru ca au bani mult mai multi. Insa daca PSG poate demonstra ca Real a vb cu un jucator sub contract atunci e posibil sa aiba probleme serioase Real.

dragdim
dragdim  •  25 August 2021, 18:13

Sper ca Bayern sa câștige Champions League ca sa împace ambele cluburi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează