INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEȚIA - SPANIA

Înainte de Elveția-Spania, Alvaro Morata iese la contraatac, după insultele și amenințările primite

Înainte de Elveția-Spania, Alvaro Morata iese la contraatac
Înainte de Elveția-Spania, Alvaro Morata iese la contraatac

Articol de - Publicat joi, 01 iulie 2021 16:39 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 16:41

Înainte de Elveția-Spania, Alvaro Morata iese la contraatac, după insultele și amenințările primite: „Cel mai bine e să ignori răutățile de pe social network, dar poate că și dușmanii mei au copii”.

Alvaro Morata nu uită și nu iartă prin ce a trecut la acest Euro. Dar se abține să vorbească și promite că va dezvolta tema amenințărilor și insultelor primite din partea fanilor: 

„Așa e fotbalul, trebuie să fii pregătit și să știi că poți trece peste lucruile cele mai rele. Și colegilor mei li s-a întâmplat, eu știu de ce sunt criticat și când se va termina Euro voi da replica. Cel mai bine este să ignori răutățile de pe social network, dar poate că și dușmanii mei au copii. S-a depășit limita. Eu vreau să rețin doar afecțiunea primită din partea suporterilor".

Înainte de Elveția-Spania, Alvaro Morata e supermotivat

Atacantul spaniol, care visează să-și îmbunătățească în duelul cu Elveția recordul de goluri de la Euro, mărturisește că s-a inspirat la reușita contra croaților de la Chiesa, colegul de la Juventus: 

„Știam că nu vine înapoi fundașul și puteam controla mingea înainte să șutez. Mi-am amintit de Federico și am tras cu forță. Trebuie să corectăm însă lucrurile care nu au funcționat în «optimi» și să mergem mai departe. Am văzut cum în două momente adversarul poate reveni și pierdem controlul. Elveția a arătat cu Franța că e periculoasă".

„Spania mă încântă. Poate lua titlul"

Furia Roja a devenit, alături de Anglia, principala favorită la trofeu. Iar selecționerul Danemarcei o vede chiar campioană. „Spania mă încântă și sunt convins că poate cuceri titlul. Am o mare simpatie pentru echipele care au inițiativa și vor să domine partida, joacă deschis și ofensiv. O văd ajungând până în finală, chiar dacă are și slăbiciuni", a declarat în S Kasper Hjulmand. 

Antrenorul poreclit „Guardiola danez" a recunoscut că se inspiră după stilul lui Pep și admiră și echipa pregătită de Diego Simeone.

Citește și alte știri despre EURO 2020: 

Kroos s-a retras din națională, iar Hansi Flick schimbă Germania din temelii, înainte de meciul cu România

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Mircea Lucescu, care l-a propus pe Marco Rossi pe banca României: „Poate să vină însuși Lucescu!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  01 Iulie 2021, 18:41

Daca esti BARBAT ignori social network. E simplu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close