INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Înaintea meciului cu Osasuna, Zidane a vorbit despre recuperarea lui Bale » Când speră să îl aibe apt pe galez

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 11 februarie 2017 14:58

Antrenorul formației Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat că speră ca Gareth Bale să fie apt de joc pentru returul optimilor din Liga Campionilor disputat împotriva formației Napoli și care va avea loc pe 7 martie 2017, conform Marca.

Ultima apariție a internaționalului galez a fost tot în Liga Campionilor în partida disputată împotriva lui Sporting Lisabona și câștigată de madrileni cu scorul de 2-1.

La acel meci a suferit o accidentare la tendonul gleznei și a trebuit să se opereze în Londra. În octombrie 2016, Bale și-a prelungit contractul cu Real Madrid până pe 30 iunie 2022.

"Dacă va fi apt Bale să joace pe 7 martie? Sper că da. El este aproape gata. A început să facă exerciții pe teren, cu mingea. Îi lipsesc mai multe antrenamente cu echipa. El se simte bine. Lucrează foarte bine și pare destul de determinat, iar acesta este cel mai important lucru", a declarat tehnicianul francez la conferința de presă de dinaintea meciului cu Osasuna, care va avea loc astăzi la 21:45 pe stadionul "El Sadar" din Pamplona.

În acest sezon, Bale a bifat pentru "galactici" 16 prezențe în toate competițiile reușind 7 goluri și 4 pase de gol. Pentru naționala Țării Galilor a debutat în 2006 și a strâns 65 de apariții marcând 26 de goluri!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close