INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Începe o nouă eră! David Moyes reconstruieşte Manchester United! A adus înlocuitori pentru Darren Fletcher şi Patrice Evra

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 17:41

Sezonul foarte slab al lui Manchester United îl obligă pe David Moyes să reconstruiască echipa în vară.

Cel mai vizat compartiment care va suferi modificări este defensiva. Chiar dacă Nemanja Vidici a plecat, scoţianul de pe banca lui United a transferat un fundaş stînga şi un închizător.

Revista fanilor lui Manchester United anunţă că transferul lui Luke Shaw de la Southampton este aproape rezolvat. "Diavolii" vor plăti 32 de milioane de euro în schimbul jucătorului de 18 ani, care va încasa 100.000 de euro pe săptămînă.

Shaw este unul dintre cei mai promiţători fundaşi englezi şi se va afla la vară în lotul Angliei pentru Campionatul Mondial.

Pe lîngă Shaw, United şi-a mai asigurat serviciile lui William Carvalho de la Sporting Lisabona. Închizătorul de 22 de ani va ajunge în Anglia înaintea Cupei Mondiale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
blaustein
blaustein  •  08 Aprilie 2014, 10:57

Nu stiu cat de mult ajuta aceste 2 transferuri, sigur sunt 2 jucatori de mare viitor, Shaw deja certitudine, dar vin pe 2 posturi acoperite deja la United, sigur probabil Evra va trece in plan secund sau va pleca pt ca mai e si Buttner. In centru se vor baza oare pe Evans, Smalling, Jones + Rafael dreapta ? In rest eu spun ca au lot bun, luati individual, l-au adus si pe Mata - poate unii sunt plafonati, ex. Nani - nu stiu de ce nu joaca. Chiar nu stiu ce le lipseste. Poate Moyes va renunta la stilul asta de joc, bazat in peste 75% pe centrari inalte pt. van Persie. Nu poti sa ai un asemenea atacant si sa-ti bati joc adoptand un asemenea stil, daca era Crouch mai ziceam.

mihaialextirziu
mihaialextirziu  •  07 Aprilie 2014, 22:57
Postat de valiii pe 07 Aprilie 2014, 18:55

bun rau shaw ,32 de milioane mi se pare foarte mult,dar southampton a fost in pozitia perfecta sa ceara cat mai mult tinand cont ca toti il vroiau,pe cel de la sporting nu-l stiu

tipul de la sporting e un pariu... dar nu stii niciodata.. eu mi l as fi dorit pe MATICI.. carvalho asta e gen yaya toure.... e ca si cum l ar fi luat pe toure cand acesta juca in grecia sau ucraina.. cam asa vad eu.. depinde cati bani dau pe el... Comentariul tău...

mihaialextirziu
mihaialextirziu  •  07 Aprilie 2014, 22:55
Postat de valiii pe 07 Aprilie 2014, 19:39

e greu pentru ei sa nu vanda,au o academine super tare,i-ai reamintit si tu pe cativa care au plecat de acolo ,e greu sa-i tina cand uite exemplu,ofera cineva 32 de milioane,numai in cazul in care ar avea si ei sustinere financiara mai mare si sa-si propuna un obiectiv mai indraznet

.. southampton e fortata sa vanda.. ei au o academie senzationala...GARETH BALE WALCOTT SHAW RODRIGUEZ LALLANA SHNEIDERLIN... acum 5 ani erau in administrare( insolventa) prin liga a 3a.. au fost salvati de un miliardar nordic care a murit si acum fiica lui se ocupa de club... anul asta au pierdut cam 50 de milioane de euro pe exercitiu financiar si femeia a spus clar ca ea nu face afaceri sa piarda bani... deci vor vinde... man united a fost respinsa de everton pt fundasu lor stanga astfel incat trebuie sa cumpere pt ca il au doar pe buttner... deci problema rezolvata.. plus ca united da bani pe staruri british...R KEANE ANDY COLE FERDINAND ROONEY CARRICK ..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează