INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA - ARGENTINA

VIDEO+FOTO Cel mai dur comentariu după incidentele de la Brazilia - Argentina: „Niște ratați. Ancelotti, nu te duce acolo”

FOTO: Imago Images +44   FOTO
FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 21:28 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 22:59

Cea mai dură reacție în urma incidentelor de la Brazilia - Argentina 0-1 vine de la un cunoscut jurnalist argentinian, Sebastian Vignolo, de la ESPN. 

Au fost scene incredibile pe Maracana la derby-ul preliminariilor sud-americane pentru CM 2026. Fanii s-au încăierat, forțele de ordine au intervenit, iar Lionel Messi a luat decizia de a retrage echipa de pe teren. Totul înainte ca partida să înceapă. Meciul s-a disputat până la urmă, lovitura de start având loc cu o întârziere de 30 de minute.

+40 FOTO

Forțele de ordine de pe Maracana au lovit fără milă în suporterii argentinieni, care au fost plasați chiar în mijlocul fanilor adverși. Și între jucători a fost un conflict, mai exact între Messi și Rodrygo.

Cea mai dură reacție din Argentina după incidentele de pe Maracana

„Brazilia trebuie să se simtă neputincioasă, e pe locul cinci în clasament. Deși, va merge la Cupa Mondială. Dar, brazilienii sunt neputincioși. Îmi place să-i văd pe brazilieni așa, sunt niște ratați. Niște trădători”, și-a început Sebastian Vignolo discursul, în direct la ESPN, potrivit Marca.

A avut apoi un mesaj pentru Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid care s-ar fi înțeles deja cu federația din Brazilia pentru a prelua naționala. „Nu te duce să antrenezi acolo, uite ce fac ei! Tu, un domn căruia îi place să fumeze trabucuri, nu trebuie să te duci acolo”, a mai spus jurnalistul.

„Ar trebui să îi explice lui Rodrygo de la Real Madrid ce este bine și ce este rău. Acel jucător a dispărut în meci, nici măcar nu a atins mingea”, a mai declarat Sebastian Vignolo.

VIDEO. Rezumatul meciului Brazilia - Argentina 0-1

Citește și:

Cum s-a făcut de râs Julian Nagelsmann. De ce îl acuză austriecii de nesportivitate extremă
GERMANIA
Cum s-a făcut de râs Julian Nagelsmann. De ce îl acuză austriecii de nesportivitate extremă
O noapte teribilă! Andre Villas-Boas, atacat violent după ce a anunțat că vrea să-l dea jos pe cel care conduce FC Porto de 42 de ani!
PORTUGALIA
O noapte teribilă! Andre Villas-Boas, atacat violent după ce a anunțat că vrea să-l dea jos pe cel care conduce FC Porto de 42 de ani!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează