INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Incident grav în Celtic - Rangers » „Cât de jos pot ajunge unii oameni”

Incidente grave la Rangers - Celtic
Foto: Imago
Incidente grave la Rangers - Celtic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 19:45 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 20:30

Celtic s-a impus astăzi cu 2-1 în fața lui Rangers, în derby-ul Scoției. În timpul patidei, a avut loc un incident grav provocat de ultrașii echipei antrenate de Giovanni van Bronckhorst.

La pauza meciului de pe „Ibrox”, Celtic conducea cu 2-1. Un antrenor secund al vicecampioanei Scoției a fost atacat de ultrașii lui Rangers.

Aceștia au aruncat cu sticle în direcția lui, lovindu-l în cap. Antrenorul a avut nevoie de copci.

Incidentul a fost confirmat de Ange Postecoglou, antrenorul celor de la Celtic: „Da, a fost lovit în drum spre bancă. Cred că este bine, a avut nevoie de câteva copci. 

E păcat, pentru că e un meci care se vede în toată lumea și imaginea sa spune totul. Sunt două echipe care luptă de pe primele două locuri și nu e nevoie de câțiva idioți care să strice totul”, a declarat acesta potrivit bbc.com

Rangers - Celtic, meci cu incidente 

Nu a fost singurul derapaj al fanilor lui Rangers. În debutul reprizei secunde aceștia au provocat întreruperea meciului după ce au aruncat din peluză mai multe sticle în direcția lui Joe Hart, portarul marei rivale.

Nesimțiți care aruncă sticle pe teren. Cât de jos pot merge unii oameni. Acesta este modul în care acest joc va fi amintit acum.
- Chris Sutton, fost atacant al lui Celtic

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Federalii ucraineni vor calificarea directă la Mondial: „Ar fi o victorie a bunului simț” » Selecționerul Ucrainei se opune
CAMPIONATUL MONDIAL
Federalii ucraineni vor calificarea directă la Mondial: „Ar fi o victorie a bunului simț” » Selecționerul Ucrainei se opune
Hatem Ben Arfa, conflict cu antrenorul său de la Lille la ultimul meci din Ligue 1
FRANȚA
Hatem Ben Arfa, conflict cu antrenorul său de la Lille la ultimul meci din Ligue 1

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  03 Aprilie 2022, 22:06

In Scotia doar Celtic conteaza !!

180190845824463
Mihnea Iorga  •  03 Aprilie 2022, 22:05

Se civilizeaza Estul si se salbaticeste Vestul... In timp ce la noi stadioanele noi nu mai au de jur imprujur garduri inalte de 2m asa cum era pe vechile arene, in Franta, Olanda, Marea Britanie, Germania avem din ce in ce mai des batai intre suporteri, intre suporteri si jucatori, sticle aruncate in cap si alte incidente de acest gen...

108779877311497
George Ionescu  •  03 Aprilie 2022, 21:18

...au pierdut fara rezerva neutilizata Ianis Hagi ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează