CAMPIONATE    •   TRANSFER

INCREDIBIL! Cristiano Ronaldo joacă împotriva lui Real Madrid în mai puțin de o lună

Ronaldo și Chiellini vor deveni coechipieri, după ce au dus lupte grele în ultimele ediții ale Ligii FOTO: Guliver/ Getty Images

Ronaldo și Chiellini vor deveni coechipieri, după ce au dus lupte grele în ultimele ediții ale Ligii FOTO: Guliver/ Getty Images

Marti, 10 Iulie

Cristiano Ronaldo este noul jucător al lui Juventus Torino, starul lusitan fiind achiziționat de la Real Madrid contra sumei de 112 de milioane de euro. Un eveniment cu adevărat imens ar putea avea loc în mai puțin de o lună, pe 4 august, când Real Madrid și Juventus se înfruntă într-un superamical în Statele Unite, în cadrul International Champions Cup.

Cristiano Ronaldo ar putea juca astfel împotriva clublui la care a scris istorie în ultimii 9 ani, împotriva colegilor alături de care a împărțit vestiarul de pe Santiago Bernabeu în cele mai glorioase momente ale madrilenilor din acest secol. 

Cine e Cristiano Ronaldo și cine e Juventus Torino

Venit de la Manchester United în 2009, pe 94 de milioane de euro, portughezul Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în istoria lui Real Madrid. Ronaldo a înscris 450 de goluri, a cucerit două titluri, nu mai puțin de 4 Ligi ale Campionilor în 5 ani, două Cupe ale Regelui și două Supercupe, precum și 4 Baloane de Aur în 9 sezoane. 

Juventus Torino, campioana ultimelor 7 sezoane în Serie A, este echipa cu cele mai multe titluri din Italia, 34, și cele mai multe Cupe ale Italiei, 13. Juventus are și două Ligi ale Campionilor și 7 finale (!) pierdute, record pentru cea mai importantă competiție intercluburi.

 

Vezi și:

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

zizu  •  10 Iulie 2018, 21:01

b

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase