INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RONALDO LA JUVENTUS

Scrisoarea emoționantă a lui Cristiano Ronaldo după plecarea de la Real Madrid » De ce a ales Juventus și mesajul pentru foștii colegi

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 19:07

Cristiano Ronaldo a fost transferat oficial de Juventus după 9 ani petrecuți la Real Madrid. Italienii au plătit în schimbul starului portughez 105 milioane de euro.

Portughezul a transmis o scrisoare suporterilor madrileni după despărțirea de campioana Europei prin intermediul site-ului oficial al lui Real Madrid.

Scrisoarea lui Cristiano

”Acești ani la Real Madrid și în orașul Madrid au fost cei mai fericiți din viața mea.

Am numai sentimente de recunoștință pentru acest clubu, pentru suporteri și pentru oraș. Pot doar să le mulțumesc pentru toată dragostea și afecțiunea pe care le-am primit.

Cred însă că a venit momentul pentru un nou capitol în viața mea și de aceea am solicitat conducerii să accepte oferta pentru transferul meu. Îmi pare rău și rog pe toată lumea, în special pe fani, să mă înțeleagă.

Au fost 9 ani minunați. Au fost 9 ani unici. A fost o perioadă incredibilă pentru mine, plină de recunoștință, dar și dificilă, pentru că la Real Madrid așteptările sunt foarte mari. Dar a fost și bună pentru că aici nici o zi nu e pierdută și te poți bucura de fotbal într-un mod unic.

Am avut, pe teren și în afara lui, niște colegi incredibili. Am simțit căldura fanilor  și împreună am câștigat Liga Campionilor trei ani la rând și de patru ori în cinci ani. Alături de ei, dar la nivel individual, am trăit satisfacția de a câștiga Balonul de Aur de patru ori și Gheata de Aur de trei ori. Toate în timpul acestei perioade extraordinare petrecute la acest club.

Real Madrid a cucerit nu doar inima mea, ci și pe cea a familiei mele, iar pentru asta nu pot decât să îi mulțumesc. Mulțumesc clubului, președintelui, conducerii, colegilor, staff-ului tehnic, medicilor, fizioterapeuților și tuturor celor care au muncit incredibil ca toate detaliile să fie puse la punct.

Mulțumiri infinite încă o dată pentru fanii noștri și mulțumiri fotbalului spaniol. În cei nouă ani petrecuți aici am întâlnit jucători mari. Am tot respectul pentru ei și toată recunoștința.

M-am gândit mult și am realizat că a venit momentul să încep o nouă perioadă în viața mea. Plec, dar acest tricou, această siglă și «Santiago Bernabeu» le voi considera mereu ale mele, indiferent de locul în care voi fi.

Mulțumesc tuturor și, desigur, la fel cum am spus și când ne-am întâlnit pentru prima oară în urmă cu nouă ani: «HALA MADRID!»”

450 de goluria marcat Ronaldo în cele 438 de partide disputate în nouă ani în tricoul lui Real Madrid

Citește și: Cristiano Ronaldo semnează cu Juventus în orele următoare! Câți bani primește Real Madrid + comunicatul oficial al madrilenilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
englezu
englezu  •  12 Iulie 2018, 08:24

Frumos caracter !

bisisica.
bisisica.  •  12 Iulie 2018, 05:16
Postat de kautz pe 10 Iulie 2018, 20:16

Dar unde vrei tu sa mearga la fcsb?

Cred ca vroia sa vina, dar l-au pacalit italienii cu contractul , a semnat si nu stia ce scria in contract, dar il ajuta oierul care e generos si bun la suflet

romeverest
romeverest  •  10 Iulie 2018, 22:17

Bai idiotilor.....de ce a ales Juventus ?? Parca asa suna titlul articolului !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează