INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL LONDRA

Informații după 7 ani! A fost transferul anului, iar "Țarul" Putin a stors 17 milioane de euro de la gigantul din Premier League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 12:54

Proaspăt apăruta carte "The Deal", scrisă de impresarul Jon Smith, scoate la iveală detalii picante despre transferul lui Andrei Arshavin la Arsenal.

Transferul din 2009 al rusului de la Zenit ar fi trebuit să se perfecteze în jurul sumei de 7 milioane de lire sterline, însă pe fir a intervenit prim-ministrul Vladimir Putin, un simpatizant declarat al lui Zenit Sankt Petersburg, prin prisma legăturilor avute cu sponsorul Gazprom, compania rusă de  stat.

Se pare că acesta nu a fost de acord cu suma şi a cerut ca "tunarii" să dubleze oferta. Transferul a fost amânat şi a trebuit finalizat cu o permisiune specială, după ce perioada de transferuri din iarnă se încheiase.

Wenger a fost nevoit să apeleze şi la relaţiile speciale pe care  unul dintre acţionarii clubului londonez, Alisher Usmanov, le avea cu Rusia.

Transferul s-a realizat pentru suma de 24 milioane de euro. Arshavin a marcat 23 de goluri în cele 105 apariţii în tricoul lui Arsenal. Acum evoluează pentru formaţia Kairat Almaty, în prima divizie din Kazahstan.

Adrian Jitea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  21 Septembrie 2016, 15:20

deci asa se explica rezultatul inregistrat la meciul dintre Maccabi si Zenit, pun pariu ca nenea Putin la pauza meciului a pus mana pe telefon si la sunat pe omologul sau din Israel: "Alo, perestroika, bai Netanyhtule this si Putin, am sunat sa-ti transmit ca urmaresc meciul dintre echipele noastre si ca ma enervez la culme de cele vazute pana acum si asa de tare ma mananca palma ca-mi vine sa-i trag un pumn la valiza aia neagra cu multe butoane si sper sa-l nimeresc pe ala pe care scrie directia Tel Aviv daca pana la finalul meciului nu se schimba ceva, haraso" [GLUMESC!]

adicn
adicn  •  21 Septembrie 2016, 14:42

Du-te bă...la vreme aia, Arșavin chiar valora banii ăia, cine era prost să-l dea pe 10 mil. euro??!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează