INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Alarmă pentru Euro în Suedia! Îngrijorare cu Ibrahimovici: s-a accidentat la genunchi

Zlatan Ibrahimovic e consolat de Chiellini după ce s-a accidentat la genunchi // Foto: Getty Images
Zlatan Ibrahimovic e consolat de Chiellini după ce s-a accidentat la genunchi // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 11:12 / Actualizat luni, 10 mai 2021 11:40

Zlatan Ibrahimovici, 39 de ani, s-a prăbușit pe teren, urlând de durere în meciul cu Juventus, scor 3-0. Genunchiul stâng i-a cedat. Șchiopăta când a ieșit de pe teren. Suedezii se tem ca atacantul lui Milan să nu piardă turneul final.

Mai mereu accidentat în acest sezon, Zlatan de-abia revenise, după o nouă leziune musculară. A fost integralist la 2-0 cu Benevento, dar nu a rezistat și cu Juventus.

Ibrahimovici a vrut să continue. I-a fost imposibil

Ceea ce s-a întâmplat duminică îngrijorează. În minutul 66, după un duel cu De Ligt, a încercat să controleze mingea. Atunci i-a cedat genunchiul stâng. S-a prăbușit urlând de durere. S-a ridicat, a vrut să continue. Nu a putut. S-a întins pe gazon, ținându-se cu mâna de genunchi.

A fost înlocuit și le explica medicilor rossoneri ce îl doare. La Stockholm s-a dat deja alarma. Ibrahimovici revenise după cinci ani la națională, cu gândul să joace la Euro. Turneul final e în pericol.

19meciuri a jucat Zlatan Ibrahimovici în acest sezon de Serie A (din totalul de 35 disputate până acum); a marcat 15 goluri

Citește și alte știri din Serie A:

Andrea Pirlo nu renunță după dezastrul lui Juventus cu Milan: „Să-mi dau demisia? Nu!”

Juventus - AC Milan 0-3 » Umilită în derby, „Bătrâna Doamnă” cade pe 5 și poate rata Liga!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  10 Mai 2021, 13:04

Voi va dati seama ? La 39 de ani are 15 goluri in 19 meciuri. In seria A.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează