INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Iniesta crede că Barca poate face «tripla» sezonul acesta! Îi poate opri cineva pe catalani?

Barcelona
Barcelona

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2011 13:45

Andres Iniesta este entuziasmat de jocul echipei sale şi de rezultatele pe care Barcelona le-a obţinut în acest sezon

 

După ce au doborît record după record, jucătorii Barcelonei se gîndesc şi la trofee. Unul dintre nominalizaţii la Balonul de Aur în anul 2010, Andres Iniesta spune că el şi colegii săi au tot dreptul să se gîndească că pot cîştiga Campionatul, Liga Campionilor şi Cupa Spaniei în acest sezon, performanţă pe care au reuşit-o deja în sezonul 2008-2009.

"Ne mîndim cu toţii de performanţele pe care le-am obţinut în acest sezon şi de recordurile pe care le-am bătut. Avem motive să ne gîndim că putem realiza «tripla» anul ăsta", a spus Iniesta într-un interviu acordat revistei Hat trick Barca.

Barcelona are un avans de şapte puncte în faţa rivelei Real Madrid în campionat şi o va întîlni pe aceasta în finala Cupei Spaniei. Cele două echipe se pot întîlni şi în Liga Campionilor, dar nu în finală, iar luna aprilie ne-ar putea oferi patru meciuri între cele două: unu în campionat, unu în Cupă şi două în Liga Campionilor.

VEZI AICI TOATE REZULTATELE ŞI CLASAMENTUL DIN PRIMERA DIVISION

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
alex7786
alex7786  •  07 Februarie 2011, 15:32

Da, ii poate opri o ancheta serioasa in legatura cu datoriile pe care le au, meciurile aranjate pentru pariuri si pastilele luate de jucatori. Nu e uman ce se petrece acolo, aproape ca mi-e mila de fotbalistii aia, unul tot o sa moara pe teren pana la urma...

treideca44
treideca44  •  07 Februarie 2011, 14:09

aproape imposibil.Numai sa mai apara vreu antrenur cum a fost Murinho:98% noroc si 2% stiinta.Cuma se pare ca acel 98% nu mai exista nici la murinho!

rautzu
rautzu  •  07 Februarie 2011, 13:43

nu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează