INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Întăriri pentru ofensivă! Real Madrid, cu ochii pe noua "perlă" a fotbalului german » Concurență acerbă pentru Liverpool

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 12 septembrie 2017 18:09

Timo Werner, 21 de ani, este dorit de Real Madrid pentru a întări ofensiva lui Zidane, notează spaniolii de la AS.

Vârful lui RB Leipzig a împresionat în tricoul naționalei Germaniei, marcând 6 goluri în primele 8 partide după debutul din acest an. Desemnat "Gheata de Aur" la Cupa Confederațiilor cu 3 reușite și 2 assisturi, Werner a bifat o "dublă" în victoria spulberătoare a "panzerelor" contra Norvegiei, scor 6-0, partidă la care au fost prezenți și scouterii madrilenilor.

Dorit intens de Liverpool, echipă cu care se zvonea că ar fi semnat deja și un precontract, înțelegerea noului star al Germaniei cu vicecampioana din Bundesliga expiră abia în iunie 2020.

Cotat în prezent la circa 25.000.000€, conform Transfermarkt, Werner a pornit ca din pușcă și în noul sezon, marcând 4 goluri în primele 4 partide oficiale, în campionat și Cupă.

21de goluri în 32 de partide a reușit în sezonul trecut fostul atacant al lui Stuttgart

Deși marile echipe din Europa sunt pregătite să bage mâna adânc în buzunar în schimbul lui Werner, oficialii lui RB Leipzig sunt hotărâți să-l păstreze în curtea lor pe acesta, mai ales după ce l-au cedat deja pe Naby Keita la Liverpool.

Cu toate acestea, presa iberică îl vede pe Werner un jucător potrivit pentru centrul atacului madrilen, un înlocuitor perfect pentru Benzema.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
spion_kop
spion_kop  •  13 Septembrie 2017, 09:57

victoria spulberătoare ?!???! unde ati descoperit filonul liric, la particulare ?? :-)))

887888274661367
Pompiliu Bota  •  12 Septembrie 2017, 20:49

Scapati-va de Bale munca-n zadar si Benzema (Zicu) egoistu !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close