INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AS ROMA 0-0

Inter - AS Roma 0-0 // Antonio Conte, replică pentru fani: „Trebuie să fim mai cinici, dar fluierăturile nu ne ajută"

Articol de - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 12:20

Antonio Conte (50 de ani), antrenorul lui Inter, le-a reproşat fanilor reacţia de după egalul cu AS Roma, scor 0-0: „Îmi pare rău că ne-au contestat la primul pas greşit. Avem nevoie de ajutorul lor, mai ales cu Barça".

A venit rândul lui Inter să se împiedice acasă, 0-0 cu AS Roma, şi riscă să facă înapoi rocada cu Juventus la şefie. Antrenorul Antonio Conte şi-a păstrat echilibrul, declarând că echipei sale nu i-a lipsit decât golul.

„Am jucat foarte bine, dovadă că Mirante a fost omul meciului, iar Handanovici a şomat. Câştigăm, facem egal ori pierdem împreună. În anumite meciuri, dac-ai ocazia nu ai voie s-o ratezi. Trebuia să fim mai cinici. Îmi pare rău că am auzit fluierături, la primul pas greşit. Să înţeleagă fanii, avem nevoie de ajutor, mai ales cu Barça". 

„Nebunie şi energie"

Dacă în deplasare au procentaj maxim, nerazzurii au pierdut punctele în campionat numai pe „Meazza". Iar marţi vine Barcelona. „E uşor să spui uitându-te la un filmuleţ «presăm cu curaj». Am făcut-o pe Camp Nou 60 de minute, dar e foarte epuizant, nu e chestiune de curaj, ci şi de câtă nebunie şi energie ai. Jucăm într-un ritm susţinut şi întâmpinăm greutăţi, însă vom încerca să învingem, cu şi mai multă răutate. Cum slăbeşti ritmul, dai posibilitatea Barcelonei să îşi facă jocul de posesie şi să îşi etaleze calităţile", a explicat Conte. 

Match Preview Inter - Barcelona

VEZI ȘI:

INTER - AS ROMA 0-0 // Trupa lui Antonio Conte ratează victoria și poate fi detronată iar de Juventus

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
maccsero
maccsero  •  07 Decembrie 2019, 20:14

Nicio șansă de calificare. Rămâne campionatul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează