INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPONSOR

Țeapă de 121 de milioane pentru Inter și AS Roma » Cele două echipe nu și-au încasat banii promiși

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 17:40 / Actualizat joi, 04 mai 2023 18:55

La începutul acestui sezon, Inter și AS Roma au semnat contracte cu DigitalBits, o companie de criptomonede. Dar nu și-au primit banii cuveniți.

Formația din Milano urma să încaseze 85 de milioane de euro pentru 3 ani, în timp ce romanii urmau să încaseze 36, pentru aceeași perioadă. Doar că niciuna dintre echipe nu și-a primit banii.

Țeapă de 121 de milioane de euro pentru Inter și AS Roma

Presa internațională scrie că cele două formații nu și-au primit banii în acest sezon, astfel că au decis să șteargă numele de pe tricouri.

Inter a semnat cu DigitalBits în septembrie 2021, când compania era sponsor secundar, pe mâneca tricourilor de joc. Ulterior, la începutul acestui sezon, firma a devenit sponsor principal, dar nu mai achitat banii din contract.

Inter trebuia să primească 1,5 milioane de euro pentru câștigarea Cupei Italiei (în sezonul trecut), iar în acest an trebuia să incaseze trei rate de câte 8 milioane de euro.

AS Roma și-a început contractul cu DigitalBits tot în septembrie 2021 și urma să-l încheie la finalul sezonului 2023-2024. Acum, romanii au renunțat la numele companiei de pe piept și ar putea semna din sezonul viitor cu Toyota.

Inter și AS Roma luptă pentru cupele europene

După 33 de etape jucate, din 38, Inter se află pe locul 4, cu 60 de puncte. AS Roman este pe 7, în afara locurilor de cupele europene, cu 58 de puncte. Cele două sunt implicate și în cupele europene. 

Inter se duelează cu AC Milan în semifinalele Champions League, iar AS Roma o întâlnește pe Bayer Leverkusen în semifinalele Europa League.

Citește și: 

Recordmanul Haaland: „Mă antrenez la jocuri video și mă culc. Mi se urcă la cap!” » O legendă a Angliei, în delir: „E cât Kane, Rooney și Ronaldo la un loc!”

Mourinho a atacat cu violență arbitrul, apoi a șocat asistența: „Am purtat microfon pe teren” » Ce pedeapsă riscă și de ce vrea să rupă acordul cu Roma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  05 Mai 2023, 14:35

Nu stiu cine a gresit sau a fost pacalit dar se vede de la o posta.

gazistu
gazistu  •  05 Mai 2023, 09:47

dati in judecata si scos tot ce permite legea.... apoi reziliat contractul ..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează