INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Inter Miami devine Barcelona Old Boys! Beckham dă o nouă lovitură cu un nume IMENS

Luis Suarez, Messi și Neymar, foști coelgi la Barcelona // FOTO: Imago
Luis Suarez, Messi și Neymar, foști coelgi la Barcelona // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 20:58 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 20:58

Luis Suarez (36 de ani) este foarte aproape de un transfer în MLS la formația la care va juca Lionel Messi și care îl are patron și pe fostul star al lui Manchester United. Atacantul uruguayan a evoluat în ultima vreme la Nacional Montevideo și Gremio.

Despărțiți în 2020, când unul a plecat forțat de la Barcelona la Atletico, Leo Messi și Luis Suarez ar putea fi din nou colegi, în Statele Unite. Atacantul uruguayan se află în negocieri avansate cu Inter Miami, care abia l-a prezentat oficial pe campionul mondial din 2022. 

TyC Sports dezvăluie că echipa care-l are patron și pe David Beckham vrea să mai dea altă lovitură de imagine prin transferul lui Suarez în MLS. Un alt proprietar al clubului din Miami, Jorge Mas, le-a promis fanilor că "mai aduce trei sau patru vedete de nivelul lui Messi".

De ce a apărut Farul fără sponsor pe tricouri la meciul decisiv de la Tiraspol
Sheriff - Farul
De ce a apărut Farul fără sponsor pe tricouri la meciul decisiv de la Tiraspol

Luis Suarez mai are contract cu Gremio

Dacă argentinianul a venit la parametru zero, după ce i-a expirat acordul cu PSG, uruguayanul mai are contract cu Gremio până la sfârșitul anului viitor și Inter Miami ar trebui să plătească o sumă de bani în schimbul său.

„E fals, este imposibil. Sunt foarte fericit la Gremio și am angajament până în decembrie 2024", declara Suarez pentru El Observador. Luna trecută, uruguayanul se temea că va fi nevoit să se retragă din cauza problemelor la genunchi, dar situația s-a schimbat radical între timp și a apărut oferta din MLS. Sergio Busquets îl așteaptă și el la Inter, iar în zilele următoare s-ar putea rezolva și mutarea lui Jordi Alba, astfel că în State s-ar reuni aproape jumătate din echipa de glorie a Barcelonei.

În vremurile de supremație blaugrana, Suarez și Messi au câștigat împreună Champions League în 2015, patru titluri de campion, patru Cupe ale Regelui, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor. Acum trebuie să lupte ca s-o scoată pe Inter Miami de pe ultimul loc din Conferința de Est, având o singură victorie în ultimele zece etape.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Aubameyang se întoarce în Franța » S-a înțeles cu un club uriaș din Ligue 1

Răzvan Lucescu, provocator: „Vreau să văd câți antrenori români sau greci au mai ajuns în sferturile unei cupe europene”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează