INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO Final trist de sezon pentru Inter Miami » Lionel Messi, un gol anulat și o bară

Final trist de sezon pentru Inter Miami! Lionel Messi, un gol anulat și o bară. Foto: Imago Images
Final trist de sezon pentru Inter Miami! Lionel Messi, un gol anulat și o bară. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 11:15 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 11:42

Titular la Inter Miami în meciul cu Charlotte (0-1), de sâmbătă noapte, Lionel Messi (36 de ani) n-a mai reușit să înscrie, deși a fost aproape. Dacă adversarii s-au calificat în play-off-ul din MLS, echipa lui ia pauză o săptămână, apoi pleacă în turneu, în China.

Lionel Messi a revenit între titularii lui Inter Miami, sâmbătă noapte, însă n-a mai reușit să-și conducă echipa la victorie în partida cu Charlotte (0-1). Echipa internaționalului argentinian s-a văzut condusă pe tabelă din minutul 13, gol Kerwin Calderon, reușită care a rezistat până la final.

Fotografia care l-a emoționant pe Florin Răducioiu: „Iar mă faci să plâng”
INEDIT
Fotografia care l-a emoționant pe Florin Răducioiu: „Iar mă faci să plâng”

VIDEO. Lionel Messi, un gol anulat și o bară

Messi a avut un gol anulat, pe motiv de ofsaid (49), și a lovit bara transversală, în minutul 62, din lovitură liberă. Iar în final, portarul Kahlina i-a refuzat egalarea lui Campana și le-a „securizat” astfel celor de la Charlotte calificarea în play-off-ul din MLS.

Inter, în schimb, termină penultima în clasament, cu doar 9 victorii în 34 de etape, iar după o săptămână de pauză va participa la un turneu în China.

Inter a câștigat Leagues Cup cu Lionel Messi

Clubul patronat de fostul internațional englez David Beckham a cunoscut un reviriment după sosirea lui Messi, la jumătatea lui iulie.

Cu argentinianul de 36 de ani în mare formă, Inter a câștigat Leagues Cup, competiție în care el a bifat 10 goluri și un assist în 7 partide.

În campionat, însă, Messi a strâns doar 6 apariții, un gol și două pase decisive, iar pe final a pierdut per total 6 partide, din cauza unei leziuni musculare suferite la naționala Argentinei. Absența lui s-a dovedit decisivă și echipa lui a ratat play-off-ul. 

Citește și:

Vinicius, din nou victima rasismului » FC Sevilla l-a identificat și predat poliției pe agresor

Contra a criticat arbitrajul după înfrângerea cu Al Nassr: „Golul lui Cristiano nu trebuia să existe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mattteo
mattteo  •  22 Octombrie 2023, 12:57

Va dati seama ca daca nu era sistem fara retrogradate astia erau retrogradati ca au terminat penultimii?? Pt Messi se poate orice ;))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează