INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Inter a făcut prima ofertă pentru Lukaku » Răspunsul lui Chelsea a venit pe loc

Romelu Lukaku/ foto: Imago Images
Romelu Lukaku/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 15:11 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 15:16

Inter i-a făcut o primă ofertă lui Chelsea pentru transferul atacantului Romelu Lukaku (29 de ani).

Italienii au fost dispuși să plătească 5 milioane de euro pentru un împrumut pe un an, însă Chelsea a refuzat, anunță Fabrizio Romano.

Inter, ofertă pentru Lukaku

Deși prima ofertă a lui Inter a fost refuzată, negocierile cu Chelsea vor continua. Lukaku i-ar fi anunțat deja pe Thomas Tuchel, antrenorul echipei, și pe Todd Boehly, noul patron de la Chelsea, că vrea să plece la echipa „nerrazzură” în această vară.

Avocatul lui Lukaku s-a întâlnit cu oficialii lui Inter pe 1 iunie, când au discutat despre întoarcere belgianului la Milano. Mai rămâne doar ca cele două cluburi să se înțeleagă în privința sumei de transfer.

85 de milioane de euroeste cota lui Lukaku, potrivit transfermarkt.com

În vara lui 2021, „albaștrii” îl cumpărau pe belgian pentru 115 milioane de euro, chiar de la Inter. 

În acest sezon, Lukaku a jucat 44 de meciuri în tricoul lui Chelsea, în toate competițiile. Atacantul a marcat de 15 ori și nu a oferit vreo pasă decisivă, având cifre mai slabe decât în perioada petrecută în Serie A. La Inter, atacantul a marcat 64 de goluri în două sezoane, în toate competițiile.

Lukaku a anunțat că vrea să se întoarcă la Inter

În decembrie 2021, Lukaku stârnea furia fanilor lui Chelsea, după declarațiile de dragoste la adresa lui Inter, oferite în cadrul unui interviu pentru Sky Sports.

„Întotdeauna am spus că o am pe Inter în inimă, știu că mă voi întoarce acolo, sper cu adevărat. Sunt îndrăgostit de Italia. Sper din suflet să mă întorc la Inter nu la sfârșitul carierei, ci când voi fi încă la cel mai înalt nivel pentru a câștiga mai multe împreună”,a declarat Lukaku.

Citește și:

UEFA inovează: vrea să înființeze o nouă competiție intercluburi

Au bătut palma » Bayern s-a înțeles cu Mane și așteaptă răspunsul lui Liverpool

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează