INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Întoarcerea lui Messi la Barcelona, „aproape exclusă” » Unde va juca și cine îl influențează: „Nu vrea să-i încalce voința”

Messi se îndreaptă mai mult spre Al Hilal, decât spre Barcelona // Foto: Imago
Messi se îndreaptă mai mult spre Al Hilal, decât spre Barcelona // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 20:00 / Actualizat marti, 23 mai 2023 20:34

Leo Messi, 35 de ani, nu s-ar întoarce pe Camp Nou, susține o televiziune catalană, care are răspunsul asupra destinației campionului mondial argentinian: Al-Hilal, Riad, Arabia Saudită.

Pe 30 iunie, contractul lui Leo Messi la Paris Saint-Germain se încheie. Sută la sută, nu prelungește și, după două sezoane pe Parc des Princes, argentinianul caută o nouă destinație. Barcelona sau Al-Hilal? Al-Hilal sau Barcelona? Spania sau Arabia Saudită? Totul se învârte în jurul acestor variante.

Messi alege între 25 și 500 de milioane!

Joan Laporta, președintele Barcelonei, îl așteaptă pe campionul mondial înapoi pe Camp Nou, la doi ani după ce i-a deschis ușa, trimițându-l la PSG. Dar la fel de mult îl așteaptă și Fahd Bin Saad Bin Nafel, președintele lui Al-Hilal.

Diferența între cele două direcții. În timp ce clubul catalan îi oferă 25 de milioane de euro și apelează la trucuri economice pentru a respecta fair-play-ul financiar din LaLiga și a face această tranzacție posibilă, clubul saudit îi propune minimum 400 de milioane. S-a speculat chiar că oferta ar urca la 500 de milioane!

„Liniile financiare impuse de tată contează mai mult decât dorința lui Messi”

Televiziunea catalană Beteve susține acum că întoarcerea lui Messi la Barcelona ar fi „aproape exclusă”. Nu pentru că Leo nu ar vrea, aceasta ar fi intenția starului în vârstă de 35 de ani, ci pentru că tatăl și impresarul său, Jorge Messi, e tot mai atras de propunerea incredibilă a lui Al-Hilal. 

Ar primi cel puțin de două ori mai mult decât Cristiano la Al-Nassr. Beteve a aflat că „liniile financiare impuse de tată contează mai mult decât dorința sportivă și sentimentală a argentinianului". Și că „jucătorul nu vrea să încalce voința părintelui, pentru care are un imens respect".

PSG a găsit înlocuitor în Premier League pentru Lionel Messi
PSG
PSG a găsit înlocuitor în Premier League pentru Lionel Messi

Jurnaliștii catalani cred că declarația făcută de Xavi, antrenorul Barcei, confirmă acest scenariu. „Venirea lui Messi nu depinde de situația financiară a clubului nostru, ci de intențiile lui Leo".

Emiliano Martinez îi cere lui Messi să vină la Aston Villa

Despre Messi a vorbit și Emiliano Martinez, portarul Argentinei și cel care l-a ajutat pe Messi să fie campion mondial. 

Goalkeeperul lui Aston Villa a glumit într-un interviu pentru ESPN. „Frate, te iau aici, la Villa! Vino în Anglia, îți fac mate, ne întâlnim la grătar în fiecare weekend și te vei simți minunat”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

S-a săturat deja de Arabia Saudită! Ronaldo vrea să plece, dar ar trebui să plătească despăgubiri imense

Guardiola, laude pentru managerul revelației din Premier: „De Zerbi e unul dintre cei mai influenți antrenori din ultimii 20 de ani”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
enigmaticul
enigmaticul  •  23 Mai 2023, 22:56

Messu va alege cu siguranță petrodolarii!! El este iubitor de arginți, iar BArca îi oferă prea puțin. Bine nici el nu mai joacă cum juca odată. DAr ce te faci că, și Cristinel a ales petrodolarii, iar acum, după doar câteva luni petrecute printre cămile, vrea să revină în Europa, ba chiar dacă se poate, să joace în UCL. Este posibil ca și Messu să facă pasul, apoi să regrete.

contrabas3
contrabas3  •  23 Mai 2023, 21:20

Messi a fost și o să fie toată viața “Barcelona”, iubit de toți fanii și respectat de adversari, dar revenirea lui la echipă ar fi o greșeala imensă. Ar însemna ca Xavi să reseteze tot ce a construit până acum cu tinerii și veteranii și să ceară echipei să joace doar pentru el. Messi NU revine la Barcelona, 100%.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează