INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

PSG a găsit înlocuitor în Premier League pentru Lionel Messi

Bernardo Silva e pregătit să o părăsească pe Manchester City,  foto: Imago
Bernardo Silva e pregătit să o părăsească pe Manchester City, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 11:29 / Actualizat marti, 16 mai 2023 11:52

Bernardo Silva (28 de ani) e pregătit să o părăsească pe Manchester City, după șase ani pe Etihad, pentru a-i lua locul lui Lionel Messi la PSG. 

De luna trecută, este limpede. Lionel Messi nu își prelungește contractul cu Paris Saint-Germain. După două sezoane pe Parc des Princes, în care nu a câștigat Liga Campionilor și nici nu s-a simțit foarte bine, campionul mondial argentinian caută altă destinație: înapoi la Barcelona sau Al-Hilal sau Inter Miami.

Hagi se ia de Gigi Becali: „Înainte nu-i voia, acum îi laudă!?” + reproșuri în serie: „Nu se ține cont de părerea mea, e prea mult!”
FARUL - FCSB
Hagi se ia de Gigi Becali: „Înainte nu-i voia, acum îi laudă!?” + reproșuri în serie: „Nu se ține cont de părerea mea, e prea mult!”

Bernardo Silva, alt artist, dar mai tânăr decât Lionel Messi

Cine îl va înlocui la PSG? Directorul sportiv al clubului parizian, Luis Campos, a găsit numele potrivit. Bernardo Silva. Alt artist, tot stângaci, dar mult mai tânăr, 28 de ani, în vârful carierei.

În același timp, cele mai importante voci ale presei franceze anunță conexiunea Silva - PSG. Și L'Equipe, și Le Parisien, și RMC Sport. Pentru toate, Bernardo este prioritatea roș-albaștrilor.

80de milioane de euro este cota lui Bernardo Silva, potrivit transfermarkt.de

PSG a vrut să-l aducă și în 2022 pe Bernardo Silva

După șase ani la City, pe Etihad, mijlocașul portughez, un creator, cu un picior stâng rafinat și o excelentă viziune a jocului, Bernardo Silva vrea să părăsească Manchester. Speră să se despartă în glorie de „cetățeni". E favorit să cucerească titlul în Premier League, joacă finala Cupei Angliei împotriva lui United și semifinala Ligii Campionilor cu Real (1-1 în tur, la Madrid).

Apoi, ținta Paris. E preferatul lui Campos, compatriotul său, care l-a transferat de la Benfica la Monaco în 2015, pentru 15,75 milioane de euro, încercând să-l aducă la PSG și anul trecut.

Sub contract până în 2025 cu City, Bernardo ar putea fi cumpărat cu 80 de milioane. Oricum, pentru clubul englez ar fi o afacere bună. L-a achiziționat în 2017 cu 50 de milioane.

În afara lui Silva, directorul sportiv al parizienilor mai caută un stoper și un vârf. Pentru prima variantă e slovacul Skriniar, la sfârșit de contract cu Inter. Ca atacant central, Osimhen sau Kane. 

51de meciuri a jucat Silva în acest sezon la Manchester City (5 goluri, 7 assisturi)

11trofee a cucerit Bernardo în șase stagiuni la echipa din Manchester

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

A făcut vizita medicală la Barcelona » Primul transfer pregătit după câștigarea campionatului

Fostul căpitan al lui Manchester City a refuzat un salariu de 33 de milioane de euro: „Cea mai proastă decizie pe care am luat-o vreodată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  16 Mai 2023, 16:09
Postat de farul_campioana pe 16 Mai 2023, 12:11

Bernardo Silva nu este de vanzare, indiferent de sumele oferite. Guardiola il considera cel mai bun mijlocas din lume. Si asa e. Deci simple povesti de vara.

Si nu pleaca pt a il inlocui pt Silva. Pozitii si posturi diferite

farul_campioana
farul_campioana  •  16 Mai 2023, 12:11

Bernardo Silva nu este de vanzare, indiferent de sumele oferite. Guardiola il considera cel mai bun mijlocas din lume. Si asa e. Deci simple povesti de vara.

dragan
dragan  •  16 Mai 2023, 12:09

Theo, esti mult prea inteligent ca sa-ti permiti sa scrii aceeasi prostie de mai multe ori: Leo Messi nu se va intoarce NICIODATA la Barca in postura de jucator de fotbal, cel putin nu atit timp cit presedinte la Barca va ramine laporta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close