INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Ioan Becali confirmă următoarea destinaţie a lui Mourinho: "Are un contract superb, pe bani mulţi" » Ce i-a promis viitorului patron

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 16:00

Jose Mourinho va părăsi Real Madrid la finalul acestui sezon, iar trecerea la Chelsea a fost foarte discutată în ultimele luni.

Chiar dacă nu este oficial, impresarul Ioan Becali a anunţat că portughezul va merge la Londra la finalul sezonului şi a dezvăluit o promisiune pe care Mourinho i-a făcut-o lui Roman Abramovici:

" Jose Mourinho se duce la Chelsea, are un contract superb, pe bani mulţi. Un contract cum nu a mai avut niciodată pînă acum. Printre altele, i-a promis patronului că va cîştiga de două ori Champions League în următorii trei ani", a spus Ioan Becali la Dolce Sport.

Ioan Becali şi Jose Mourinho au o strînsă relaţie de prietenie, antrenorul venind şi în România pentru a-l urmări pe Mirel Rădoi, atunci cînd fundaşul evolua la Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
thefisherking
thefisherking  •  25 Mai 2013, 00:49

Simplul fapt ca Mourinho are o "stransa relatie de prietenie" cu un analfabet care "face de la brau in jos" si scuipa ziaristi spune totul despre caracterul primului.

joee
joee  •  25 Mai 2013, 00:26

Se stia mai demult ca Mou va ajunge la Chelsea ,pai credeti ca Mou ii da raportul lui Becali ce si unde pleaca, mai lasati vrajelile astea de doi lei

ciocaneanu
ciocaneanu  •  24 Mai 2013, 23:14

Cine crede va ajunge in rai. Mou prieten la catarama cu Jovani. Sursa e credibila in proprtie de 100%. Numele sursei: Jovani, aburitor de serviciu in fotbalul romanesc. In neamul Becali e valabil sloganul "doua vorbe, trei minciuni!".

Vezi toate comentariile (25)
Comentează