INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

VIDEO Pune la îndoială calitățile lui Olăroiu: „E antrenor bun în Țările Arabe! Pentru el, prioritar e banul”

Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 10:35 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 11:42

Fostul antrenor Ioan Sdrobiș (75 de ani) pune la îndoială calitățile lui Cosmin Olăroiu (52), tehnicianul care a preluat-o de curând pe Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite.

În contextul despărțirii dintre Federația Română de Fotbal și selecționerul Mirel Rădoi, numele lui Cosmin Olăroiu a fost vehiculat intens drept posibil viitor antrenor la prima reprezentativă. Olăroiu are performanțe mari în fotbalul asiatic în ultimii ani, câștigând campionatul în China și Emiratele Arabe Unite.

Chiar și așa, Ioan Sdrobiș nu e impresionat de Olăroiu. În direct la GSP Live, fostul antrenor a spus despre Olăroiu că deși „credeam la un moment dat că e bun, dar la el banul e prioritar”.

Cosmin Olăroiu dezvăluie cum a ajuns antrenorul celor de la Sharjah FC: „Au fost cele mai scurte negocieri”
EMIRATE
Cosmin Olăroiu dezvăluie cum a ajuns antrenorul celor de la Sharjah FC: „Au fost cele mai scurte negocieri”

Ioan Sdrobiș: „La Olăroiu, prioritar e banul”

„Olăroiu este un antrenor bun, dar unde? Țările Arabe, Qatar, China. Ce calitate are fotbalul acolo? Olăroiu credeam la un moment dat că e antrenor bun, dar la el prioritar e banul. Are o vârstă, dacă nu se întoarce spre fotbalul mare, european, chiar și la noi în țară, rămâne un antrenor cum au mai fost alții prin străinătate”, a declarat Sdrobiș.

El a vorbit și despre Mircea Lucescu, considerând că actualul antrenor de la Dinamo Kiev a devenit „meseriaș” abia în a doua parte a carierei:

„El a ieșit antrenor așa cum a ieșit, cu un spate bine asigurat. Meseriaș a devenit după 50-54 de ani. În România a luat campionatul cu Dinamo, pe vremea aia nici nu se punea problema să nu-l iei! Antrenor deosebit e ăla care are performanțe cu echipa națională sau cu o echipă de club din țara sa”.

CV Cosmin Olăroiu

  • 52 de ani
  • antrenor la Al Sharjah
  • echipe antrenate: FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite, Jiangsu Suning
  • 17 trofee în palmares, între care campionatele cu FCSB și Jiangsu
  • semifinală de Cupa UEFA cu FCSB în 2006, eliminat dramatic de Middlesbrough, 3-4 la general - cea mai mare performanță atinsă de o echipă de club din România după 1989
  • finală Champions League Asia cu Al Ahli Dubai, 2015, 0-0, 0-1 contra lui Guangzhou Evergrande

Citește și: 

N-a iertat pe nimeni: „Când îi văd pe Burleanu și Stoichiță la TV, mut pe Paprika!” + „Rădoi să progreseze? Da, nu și-a mai ros unghiile”

Ce este BJJ-ul, pasiunea secretă a lui Cosmin Olăroiu: „Sunt fascinat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
spinoza
spinoza  •  19 Noiembrie 2021, 21:52

Invidia e imensă! Pe mulți antrenori îi mănâncă pisma...

iri_
iri_  •  19 Noiembrie 2021, 21:40
Postat de Raul Daniel Miclea pe 19 Noiembrie 2021, 16:49

pai dinamo in 90 a ajuns pana in semifinalele cupei cupelor aia nu a fost tot dupa 89 domnu ziaristu.

De unde sa aibe habar jurnalistul ***, probabil nu era nascut atunci, si e prea complicat sa studieze un pic inainte sa faca o afirmatie. Si Steaua a mai ajuns in sferturi in Cupa Cupelor in 1993. Inca au mai mers din inertie Steaua si Dinamo dupa revolutie, Dinamo mai putin ca i-a dat la cap Ianuli… Si pt necunoscatori, Cupa Cupelor era considerara a doua competitie ca importanta in Europa, unde participau doar castigatoarele cupelor nationale, nu locul 7 din Italia, Franta sau Anglia. De unde si numele “scurte” ale competitiilor: C1 (Cupa Campionilor) C2 (Cupa Cupelor) si C3 (Cupa Uefa, viitoarea Europa League)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

francescoli1974
francescoli1974  •  19 Noiembrie 2021, 20:04

Cea mai mare performanță ,la nivel de club, după 89,este o finală de cupa UEFA Intertoto,in 2005,cu CFR Cluj, pierdută în fața lui RC Lens.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează