INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI

VIDEO Ionuț Radu i-a impresionat pe englezi: „Trăiește momentul. A savurat ocazia primită de a străluci”

Ionuț Radu a impresionat în Bournemouth - Liverpool. Foto: Imago Images
Ionuț Radu a impresionat în Bournemouth - Liverpool. Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 13:26 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 16:20

Cotidianul local Bournemouth Echo a apreciat evoluția lui Ionuț Radu (26 de ani) în „optimile” Cupei Ligii Angliei contra lui Liverpool (1-2). „A fost un meci foarte foarte greu, pe care l-am jucat uimitor. Am avut ghinion că am pierdut”, declară goalkeeperul român.

Ionuț Radu a evoluat în al doilea meci la rând între buturile lui Bournemouth, ce a fost eliminată din „optimile” Cupei Ligii Angliei de Liverpool (1-2). Portarul român a profitat din plin de absența titularului Neto, accidentat, și a reușit cinci parade în duelul de aseară, neavând nicio vină la golurile primite din partea lui Gakpo și Darwin Nunez.

Dragoș Pătraru: „Ce înseamnă Gazeta Sporturilor? Că mi se face pielea pe mine, așa”
REACȚIE
Dragoș Pătraru: „Ce înseamnă Gazeta Sporturilor? Că mi se face pielea pe mine, așa”

„A fost un meci foarte foarte greu, numai condițiile meteo în care s-a disputat fiind mai dure. Mi-au înghețat și picioarele, dar am jucat uimitor și am fost puțin ghinioniști”, a declarat internaționalul român.

Ionuț Radu: „Trebuie să revăd execuția. A fost uimitoare”

Cotidianul local Bournemouth Echo a apreciat cele 90 de minute bifate pe „Vitality Stadium” de portarul împrumutat de la Inter până la finele stagiunii: „Ionuț Radu trăiește clipa. A savurat ocazia de a străluci primită din partea managerului Andoni Iraola”. 

Ionuț Radu i-a impresionat pe englezi: „Trăiește momentul. A savurat ocazia primită de a străluci”
Ionuț Radu a reușit cinci parade în duelul cu Liverpool, neavând nicio vină la golurile primite din partea lui Gakpo și Darwin Nunez. Foto: Imago Images

Radu a reușit cinci parade și a ținut-o în meci pe Bournemouth, care a sperat până la sfârșit că va egala. 

„Liverpool a deschis scorul după o minge pe care am respins-o inițial, dar așa este fotbalul ce se joacă în Premier League și în Cupa Ligii. Golul al doilea primit a fost extraordinat. Nici nu l-am văzut bine și trebuie să mai revăd faza. Nu pot să mă judec singur, însă mi-era imposibili să ajung la acea minge”, a mărturisit Ionuț Radu în interviul dat publicației amintite.

6,5este nota primită de Ionuț Radu în Daily Mail pentru cele 90 de minute în care a apărat poarta lui Bournemouth contra luii Liverpool

Ionuț Radu a urcat în careul advers la ultima fază

Bournemouth a forțat pe final și Radu a avansat până în careul advers, unde a împiedicat un șut al colegului David Brooks.

„Am făcut treaba fundașilor de la Liverpool. A fost ghinionul la mijloc, îmi pare tare rău, dar acum nu mai contează. Trebuie să ne concentrăm pe viitorul meci, cu Manchester City, care este foarte foarte important. Venim după victoria cu Burnley și avem nevoie să abordăm duelul cu campioana Manchester City cu aceeași mentalitate. După părerea mea, cred că putem produce o surpriză”, a glumit românul.

A fost o nebunie de vreme, dar trebuie să ne adaptăm. Suntem profesioniști și plătiți ca să jucăm fotbal. Deci nu ne putem plânge de nimic. Dar pentru a oferi un fotbal mai bun este mai indicat să ai vreme bună. 

- Ionuț Radu, portar Bournemouth

VIDEO. Rezumatul meciului Bournemouth - Liverpool (1-2)

Citește și:

Suporterii au decis » CSA Steaua, înfrângere majoră în fața FCSB!

Dioszegi a ieșit din ședința de urgență și a anunțat concluziile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  02 Noiembrie 2023, 18:02

O supriză plăcută

VanBasten1989
VanBasten1989  •  02 Noiembrie 2023, 17:08

Radule, rad englezii (englejii, cum ar zice Random) aia de tine daca tot vorbesti atata de vreme. Ai crezut ca te-ai transferat la Palermo, cu soare bland?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează