INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Fiul vedetei eliminate de Istvan Kovacs îl acuză pe „central”: „Cel mai mare furt! Arbitru plătit!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 07:42 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 09:24

Istvan Kovacs (36 de ani) a arbitrat aseară derby-ul din prima ligă a Arabiei Saudite, Al Shabab – Al Hilal, câștigat de oaspeți cu 5-1.

Partida dintre primele două clasate a fost una extrem de tensionată, iar la finalul partidei, „centralul” din Carei a fost victima unor acuzații dure.

În minutul 45+1, la scorul de 1-2, Kovacs l-a eliminat pe Ever Banega (32 de ani),căpitanul lui Al Shabab și fostul star din La Liga al lui FC Sevilla.

VIDEO Istvan Kovacs l-a eliminat pe Ever Banega în Al Shabab – Al Hilal

Acuze la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs

După meci, Santi Banega, fiul de 15 ani al mijlocașului argentinian, a sărit să-și apere tatăl și a postat un mesaj dur pe contul său de Twitter.

„7 mai 2021. Al Shabab – Al Hilal este cel mai mare furt din sezonul 20/21 din liga saudită. Se vedea că se va întâmpla asta, e vorba de o echipă care crește puțin câte puțin contra unei echipe care câștigă toate campionatele cumpărând arbitri. Asta e Al Hilal”, a fost mesajul lui Santi Banega.

Greșelile arbitrului ne-au afectat echipa și au schimbat meciul 
-Mohammed Salem, fundaș Al Shabab

Kovacs e apărat de un fost arbitru

Fostul arbitru Abdul Rahman Al-Zaid, acum analist TV, a comentat prestația lui Kovacs și a susținut eliminarea lui Banega: „A fost o decizie corectă de a-l elimina în minutul 44, după ce l-a avertizat în minutul 17”.

VIDEO De ce a fost eliminat Ever Banega de Istvan Kovacs

În minutul 17, Banega a primit cartonaș galben pentru o intrare tare asupra lui Al Buray.

Fiul vedetei eliminate de Istvan Kovacs îl acuză pe „central”: „Cel mai mare furt! Arbitru plătit!”

Eliminarea argentinianului a venit după ce a prostat la o decizie luată de Kovacs. Arbitrul român a dictat fault la intervenția lui Al Zoari (fundașul lui Al Shabab) asupra lui Vietto (Al Hilal), iar Banega nu a fost de acord cu decizia.

După 26 de etape (din 30), Al Hilal e lider în Arabia Saudtiă, cu 51 de puncte. Al Shabab e pe 2, cu 48, iar Al Ittihad e pe 3, cu 46.

Cine e Ever Banega

Fiul vedetei eliminate de Istvan Kovacs îl acuză pe „central”: „Cel mai mare furt! Arbitru plătit!”
Ever Banega

Mijlocașul argentinian Ever Banega (32 de ani) a ajuns la Al Shabab în septembrie 20120, după o carieră impresionată în Europa, unde a jucat la Valencia, Atletico Madrid, Sevilla (în două rânduri) și Inter.

Crescut la Boca Juniors și trecut și pe la Newells Old Boys, Banega are în carieră 5 trofee la nivel de club (3 Europa League, Cupa Spaniei și Copa Libertadores) și două cu naționala Argentinei (medalie de aur la JO din 2008 și Campionatul Mondial sub 20 de ani, în 2008)

315meciuri are Banega în La Liga, reușind 27 de goluri și 42 de pase de gol

VIDEO Rezumatul meciului Al Shabab - Al Hilal

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

UEFA a anunțat sancțiunile pentru cluburile retrase din Super Liga Europei » Real, Barcelona și Juventus cer daune, UEFA le amenință cu excluderea!

Eden Hazard, pus pe lista de transferuri de Real Madrid! Ce sumă așteaptă madrilenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
ttalpaiadului
ttalpaiadului  •  08 Mai 2021, 17:06

Al doilea cartonas este acordat mult prea usor. Nu cumva Al Shabab are meci cu CFR etapa viitoare? :) :)

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  08 Mai 2021, 13:46

Daca nu am trai intr o tara trucată cap coada, mai toti arbitrii de la noi,ar trebui judecati macar pt abuz in serviciu, daca nu pt coruptie..

dorelus
dorelus  •  08 Mai 2021, 12:30

Bine ca nu are 6 ani baiatul fotbalistului ...Ce jurnalisti de paie puteti fi ,el nu este responsabil pentru ce face in fata legii si voi luati de bune declaratiile lui... Doamne ajuta Nevasta n-a spus nimiC ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close