INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Anunț din Italia! Ultimatum pentru antrenorul unui „colos”

Massimiliano Allegri și Filippo Inzaghi, foto: Imago Images
Massimiliano Allegri și Filippo Inzaghi, foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 14:44 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 15:47

Massimiliano Allegri (56 de ani), antrenorul lui Juventus, este pe picior de plecare de la „Bătrâna Doamnă”. Anunțul vine chiar înaintea meciului cu Lazio de marți, de pe teren propriu, din semifinalele Cupei Italiei.

Tuttosport, ziarul de casă al lui Juve, anunță faptul că șefii clubului iau în considerare schimbarea antrenorului după rezultatele înregistrate în ultima perioadă. Bianconerii au o singură victorie în ultimele 9 meciuri, perioadă în care nu au acumulat decât 7 puncte.

Ce mesaj i-a transmis Edward Iordănescu lui Alex Mitriță: „Merge mai departe!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ce mesaj i-a transmis Edward Iordănescu lui Alex Mitriță: „Merge mai departe!”

Allegri, pe picior de plecare de la Juventus

Soarta lui Allegri depinde de rezultatele din următoarele două meciuri din campionat, conform sursei citate. Juventus va juca pe teren propriu cu Fiorentina pe 7 aprilie și în deplasare cu Torino, pe 13, în derby-ul local. În cazul în care Juventus nu va obține două victorii, atunci viitorul lui Allegri nu va fi pe banca echipei de pe locul 3 din Serie A.

Juve este în pericol să rateze prezența în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor. „Bătrâna Doamnă” este pe 3 în Serie A, cu 59 de puncte după 30 de etape și are un avans de 2 puncte față de Bologna, ocupanta locului 4, ultimul care asigură prezența „la masa bogaților” și 7 față de Roma (locul 5, care asigură calificarea în grupele Europa League).

Va fi o decizie grea, mai ales ținând cont de momentul sezonului și relația lui Max cu clubul, dar poate fi singura soluție pentru încetarea crizei”, notează jurnaliștii italieni.

Obiectivul principal stabilit de șefii lui Juve în acest sezon este ocuparea unui loc între primele 4 echipe din Serie A, iar în cazul în care acesta va fi pus în pericol din cauza rezultatelor neconvingătoare, atunci Allegri va fi demis.

Cupa Italiei, singura șansă pentru Juventus de a câștiga un trofeu în acest sezon

Deși se află pe locul 3 în Serie A, Juventus are șanse nule la câștigarea campionatului. Inter este lider, cu 79 de puncte, 20 în plus față de Bianconeri, cu 8 etape înainte de final.

Nefiind implicată în competițiile europene, „Bătrâna Doamnă” are șansa de a câștiga Cupa Italiei. Primul test este marți, de la 22:00, în turul semifinalei Cupei Italiei, cu Lazio. Returul are loc pe 23 aprilie, în deplasare. Cele două echipe și-au dat întâlnire sâmbătă în campionat, partidă în care Lazio s-a impus, scor 1-0.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Fiorentina și Atalanta. Partida tur va avea loc miercuri, 3 aprilie, de la 22:00.

Citește și alte știri:

Scandal în The Guardian! UEFA, acuzată că intimidează un club pentru o scandare! Ripostă oficială: „Suntem din Bergen și cântăm ce vrem!
SANCȚIUNE
Scandal în The Guardian! UEFA, acuzată că intimidează un club pentru o scandare! Ripostă oficială: „Suntem din Bergen și cântăm ce vrem!"
Ionuț Nedelcearu ar putea fi antrenat de un campion mondial cu Italia în 2006 » Palermo pregătește mutarea spectaculoasă
SERIE B
Ionuț Nedelcearu ar putea fi antrenat de un campion mondial cu Italia în 2006 » Palermo pregătește mutarea spectaculoasă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează