INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Incredibil! Gianluigi Buffon a semnat prelungirea contractului cu Parma până în 2024: „Nu m-aș mira să fiu încă în formă la 48 de ani”

Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2022 00:04 / Actualizat marti, 01 martie 2022 00:04

Gianluigi Buffon (44 de ani) și-a prelungit contractul cu Parma până în vara anului 2024. Portarul italian speră să aibă ocazia să participe la un nou Campionat Mondial.

Revenit la Parma în vara lui 2021, Buffon mai avea contract până la finalul sezonului viitor, însă a decis să semneze prelungirea înțelegerii pentru încă un sezon. Fostul portar al lui Juventus a bifat 23 de partide în acest sezon în Serie B, în care a încasat tot atâtea goluri.

Vestea pe care o așteptau jucătorii lui Dinamo: „Chiar eu am semnat”
DINAMO
Vestea pe care o așteptau jucătorii lui Dinamo: „Chiar eu am semnat”

Gianluigi Buffon a semnat prelungirea contractului cu Parma până în 2024

“Pentru mine, este o experiență frumoasă și entuziasmantă, vreau să reușesc împreună cu întregul oraș. Simt că pot să dau o mână de ajutor în continuare, mai am multe de arătat. Și nu este nimic mai frumos decât să performez aici, la Parma.

Unul dintre motivele pentru care m-am întors la Parma a fost acela de a le arăta copiiilor istoricul meu la Parma, este o moștenire pe care trebuie să le-o las. Sunt norocos că au fost astăzi alături de mine, toți patru, împreună cu soția. I-am văzut în tricoul Parmei și înțeleg acum ce înseamnă Parma pentru mine. Am înțeles că am făcut alegerea potrivită. Acum trebuie să obținem rezultate pe teren”, a declarat Gianluigi Buffon, în cadrul unei conferințe de presă.

Gianluigi Buffon speră să joace din nou la un Campionat Mondial

Portarul cu 176 de selecții în naționala Italiei speră să joace din nou la un turneu final de campionat mondial. „Squadra Azzurra” are însă un drum dificil spre Campionatul Mondial din Qatar de anul acesta, unde poate înfrunta Portugalia, în finala play-off-ului de calificare.

Dacă va rata turneul din Qatar, Buffon este hotărât să participe la următorul Mondial. Portarul Parmei este campion mondial cu Italia în 2006 și vicecampion european în 2012. Mai are în palmares 10 titluri în Serie A cu Juventus, unul în Franța cu PSG și o cupa UEFA cu Parma în 1999.

„Mi-am stabilit un obiectiv: dacă Italia nu se va califica la Cupa Mondială din Qatar, vreau să țintesc următoarea Cupă Mondială. Nu ar fi o surpriză pentru mine să fiu într-o formă excelentă la 48 de ani. Cred că pot juca până la 50 de ani”, a declarat Gianluigi Buffon luna trecută, pentru Gazzetta dello Sport.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pedri, urmașul lui Iniesta la Barcelona » A ridicat fanii de pe scaune la meciul cu Athletic Bilbao, iar la final a făcut o declarație sinceră + Ce a declarat Xavi
BARCELONA
Pedri, urmașul lui Iniesta la Barcelona » A ridicat fanii de pe scaune la meciul cu Athletic Bilbao, iar la final a făcut o declarație sinceră + Ce a declarat Xavi
Real Madrid a pus ochii pe un superstar din Premier League: „E visul lui Florentino Perez”
REAL MADRID
Real Madrid a pus ochii pe un superstar din Premier League: „E visul lui Florentino Perez”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sabaton_
sabaton_  •  01 Martie 2022, 02:41
Postat de Steaua_inseamna_CSA pe 01 Martie 2022, 02:37

Mare, mare de tot!

Bufon Vlad ?

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  01 Martie 2022, 02:37

Mare, mare de tot!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează