FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vestea pe care o așteptau jucătorii lui Dinamo: „Chiar eu am semnat”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 14:31 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 15:18

Rezultatele pozitive obținute de Dinamo în ultimele 3 etape (0-0 cu UTA, 4-0 cu Gaz Metan și 1-1 cu Rapid) le-au adus bani în conturi jucătorilor lui Flavius Stoican.

Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că fotbaliștii lui Dinamo sunt cu banii la zi. Mai mult, jucătorii au încasat și primele după partidele cu UTA și Gaz Metan.

Absențe importante la Dinamo » Flavius Stoican e însă optimist pentru meciul cu Sepsi: „Încercăm să depășim și zona de baraj”
DINAMO
Absențe importante la Dinamo » Flavius Stoican e însă optimist pentru meciul cu Sepsi: „Încercăm să depășim și zona de baraj”

Jucătorii lui Dinamo, premiați de conducere

„Băieții au arătat în sfârșit că înțeleg ceea ce ne dorim de la ei și acum suntem pe drumul cel bun. Am început să strângem și puncte, se putea și mai bine de când a venit Flavius Stoican, dar momentan sesizăm o schimbare în bine. Ne-am achitat și de obligațiile financiare, iar eu am semnat ștatele pentru primele promise băieților.

Tot ce s-a promis, s-a achitat. Atât suma după meciul de la Arad, atunci când am făcut 0-0, cât și cea de la partida cu Gaz Metan. Suntem cu banii la zi.

Îmi pare rău că nu am învins Rapid în ultima etapă, dar a fost bun și un punct. Acum nu știu dacă aceste prime au făcut ca băieții să se mobilizeze suplimentar, însă totul e bine când se termină cu bine”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Prosport.

VIDEO Totul despre Dinamo - Sepsi

Citește și:

Absențe importante la Dinamo » Flavius Stoican e însă optimist pentru meciul cu Sepsi: „Încercăm să depășim și zona de baraj”

Steliano Filip a făcut pace cu fanii lui Dinamo chiar la derby-ul cu Rapid » Fotbalistul este așteptat să revină pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
514091889218839
Mihai Buzea  •  01 Martie 2022, 12:29
Postat de creeperno115 pe 28 Februarie 2022, 22:36

Vine Irobiso atacant

Nu aveti nevoie decât să rămână burleanu pt. voi!!! A-ti reusit sa nenorociți alta echipa dar voi sunteti mândri!! Mereu *** PENIBILE!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  28 Februarie 2022, 22:36

Vine Irobiso atacant

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  28 Februarie 2022, 20:17

dl muresan ar face bn sa mai aduca un atacant , dinamo nu are cum sa stea doar in 2 atacanti , asa ca dle muresan studiati piata ....... emanuel riviere de exemplu este liber d contract sau daca nu va este simpatic(la stilul lui d joc ma refer) incercati cu milan djuric !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează