INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pedri, urmașul lui Iniesta la Barcelona » A ridicat fanii de pe scaune la meciul cu Athletic Bilbao, iar la final a făcut o declarație sinceră + Ce a declarat Xavi

Pedri (19 ani) a reușit un meci foarte bun în victoria cu Athletic Bilbao, scor 4-0, iar tânărul mijlocaș este asemănat cu Andres Iniesta, chiar de către Xavi, antrenorul catalanilor.
Pedri (19 ani) a reușit un meci foarte bun în victoria cu Athletic Bilbao, scor 4-0, iar tânărul mijlocaș este asemănat cu Andres Iniesta, chiar de către Xavi, antrenorul catalanilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 10:46 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 12:02

Pedri (19 ani) a reușit un meci foarte bun în victoria cu Athletic Bilbao, scor 4-0, iar tânărul mijlocaș este asemănat cu Andres Iniesta chiar de către Xavi, fost coleg al mijlocașului și actual antrenor al catalanilor.

Pedri are o ascensiune fulgerătoare. Mijlocașul joacă de doar două sezoane în La Liga, dar este deja titular incontestabil în echipa Barcelonei. Mai mult decât atât, Pedri e un fotbalist foarte important și pentru naționala Spaniei. 

Barcelona - Bilbao 4-0 » Dembele, evoluție stelară pe Camp Nou. Francezul a marcat un gol superb și a oferit două pase decisive
LA LIGA
Barcelona - Bilbao 4-0 » Dembele, evoluție stelară pe Camp Nou. Francezul a marcat un gol superb și a oferit două pase decisive

Duminică, în meciul cu Bilbao, Pedri a avut o nouă prestație impresionantă, contribuind la victoria formației catalane. Mijlocașul a căutat permanent spații, a driblat, a controlat jocul la mijlocul terenului. De asemenea, Pedri a oferit și un moment de magie, atunci când a driblat un adversar în propria jumătate, dându-i mingea printre picioare.

Xavi, despre Pedri: „Îmi amintește de Iniesta”

Antrenorul Barcelonei a avut doar cuvinte de laudă pentru Pedri, căruia îi prevede un viitor strălucitor, comparându-l cu Andres Iniesta, una dintre legendele clubului de pe Camp Nou și al naționalei Spaniei.

„Îmi amintește mult de Andres Iniesta. Este minunat. În ceea ce privește talentul, eu nu am văzut un jucător ca el în lume!

Este cel mai bun din lume în poziţia sa. Este la superlativ. Nu există altul ca el în acest moment”, a declarat Xavi.

Tânărul fotbalist spaniol a demonstrat până acum de ce este comparat cu Iniesta. Pedri are o viziune de joc ieșită din comun, o creativitate demnă de tricoul Barcei și, de asemenea, abilitatea de a scoate oameni din joc cu o lejeritate incredibilă.

Pedri a ridicat fanii în picioare la meciul cu Bilbao

În minutul 79 al meciului de acasă cu Athletic Bilbao, Pedri a oferit un moment de magie pentru spectatorii aflați pe Camp Nou. La scorul de 2-0, mijlocașul se afla în posesia balonului în propria jumătate de teren, moment în care a fost presat de Mikel Balenziaga.

Pedri și-a păstrat calmul și l-a driblat frumos pe fundașul stânga al lui Bilbao, cu o minge dată printre picioarele acestuia. Fanii Barcei s-au ridicat în picioare, dar tânărul fotbalist a recunoscut după meci că a riscat enorm la acea fază.

„Mi-a stat inima la acel dribling, am avut mari emoții, mi-era teamă să nu pierd mingea”, a fost sincer Pedri după meci.

52 de meciuria bifat Pedri pentru Barcelona în sezonul 2020/2021, atunci când a marcat 4 goluri și a dat 6 pase decisive

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

VIDEO Roman Yaremchuk, protagonistul unui moment emoționant la meciul dintre Benfica și Guimaraes » Fotbalistul, în lacrimi

BREAKING NEWS Rusia NU mai există pentru FIFA! Obligată să își schimbe denumirea la meciuri + alte două pedepse fără precedent în istorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
radu876
radu876  •  28 Februarie 2022, 20:35
Postat de gago747 pe 28 Februarie 2022, 16:43

Daaa, mare talent, n-avem ce zice. Dar domnul Deulofeu ce mai face? e bine, sănătos? că și el era talent maxim la *** ...

da, deulofeu, l-am vazut mai alaltaieri, dar oare la ce echipa? uitasem de mult ca exista. dar nu era asa bun ca pedri, totusi

gago747
gago747  •  28 Februarie 2022, 16:43

Daaa, mare talent, n-avem ce zice. Dar domnul Deulofeu ce mai face? e bine, sănătos? că și el era talent maxim la *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

michael
michael  •  28 Februarie 2022, 13:22

Este un copil de aur pentru Barca! Pare că joacă de o ”veșnicie” la acest club!! Chiar este încântător ceea ce face cu mingea, la anii lui!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează