INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Italienii anunță că Emre Can s-a înțeles cu Juventus Torino » Ce salariu va încasa internaționalul german la campioana Italiei

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 22:17

Mijlocașul defensiv al lui Liverpool, Emre Can, este foarte aproape de a evolua din vară în Serie A.

Potrivit Sky Sports Italia, Can a ajuns la un acord de principiu cu campioana Italiei, Juventus Torino. Aceeași sursă susține că internaționalul german va fi remunerat la formația antrenată de Massimiliano Allegri cu 85,000 de lire sterline pe săptămână.

Emre Can se află în ultimele șase luni de contract cu Liverpool și poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract. "Cormoranii" nu vor să renunțe la mijlocașul german și speră să reușească să îl convingă să rămână pe Anfield, mai ales că formația antrenată de Jurgen Klopp este aproape să piardă un alt jucător important în această iarnă, Phillipe Coutinho având șanse mari să semneze cu Barcelona.

În vârstă de 23 de ani, Emre Can a venit la Liverpool de la Bayer Leverkusen în iulie 2014 pentru 12 milioane de euro. Internaționalul german este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 28 de milioane de euro.

25 de partidea bifat Can în acest sezon în toate competițiile reușind 4 goluri și 3 pase de gol

1 golîn 20 de partide a înscris Can pentru naționala Germaniei pentru care a debutat în 2015

Surse: thesun.co.ukgoal.com skysports.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close