INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Cum a fost pedepsit Jadon Sancho după conflictul cu managerul Ten Hag

Cum a fost pedepsit Jadon Sancho după conflictul cu managerul Ten Hag. Foto: Imago Images
Cum a fost pedepsit Jadon Sancho după conflictul cu managerul Ten Hag. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 12:26 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 12:26

Extrema stânga Jadon Sancho, 23 de ani, a fost scos din lotul lui Manchester United și trimis să se pregătească la Academie după ce a refuzat să-i ceară scuze managerului Erik ten Hag, pe care-l făcuse mincinos.

Jadon Sancho rămâne „în decor” la Manchester United. Achiziționat cu 85 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, acum doi ani, internaționalul englez nu doar că n-a confirmat investiția, dar mai nou a fost trimis să se antreneze la Academie. Motivul? A refuzat să-i ceară scuze managerului Erik ten Hag după ce l-a făcut, practic, mincinos.

Pe FCSB o așteaptă infernul! Patru deplasări și mii de kilometri în doar zece zile: de la Constanța la Oradea
FCSB
Pe FCSB o așteaptă infernul! Patru deplasări și mii de kilometri în doar zece zile: de la Constanța la Oradea

Jadon Sancho: „Am fost țap ispășitor multă vreme”

Într-o discuție cu jurnaliștii despre neconvocarea lui Sancho pentru derby-ul cu Arsenal (1-3), tehnicianul olandez invocase faptul că extrema în vârstă de 23 de ani „nu s-a antrenat serios”

Ceea ce jucătorul a contestat prompt, printr-o postare pe rețelele de socializare: „Vă rog, nu credeți tot ceea ce citiți. Nu voi permite oamenilor să spună lucruri total neadevărate, m-am comportat foarte bine la antrenament săptămâna aceasta. Am fost țap ispășitor multă vreme și nu cred că e corect”.

Jadon Sancho a refuzat să-i ceară scuze managerului Erik ten Hag

În cursul zilei de joi, directorul sportiv al lui Manchester United, John Murtough, și directorul executiv Richard Arnold au încercat să negocieze un acord „de pace” între manager și jucător. Fără succes. Sancho retrăsese luni de pe net mesajul care „otrăvise” atmosfera, însă a rămas fidel declarațiilor sale.

Astfel că șefii clubului l-au expediat la Academia de la Carrington: „Jadon Sancho va rămâne într-un program de antrenament personalizat, departe de prima echipă, până la rezolvarea unei probleme de disciplină”.

Manchester United a fost la un pas să-l vândă pe Jadon Sancho

Manchester United aproape că-l cedase lui Al-Ettifaq, săptămâna trecută. Clubul din Arabia Saudită ar fi urmat să-l împrumute pe Sancho până la sfârșitul sezonului înainte de a-l achiziționa definitiv, dar într-un final a ajuns la concluzia că nu-și poate permite suma de transfer cifrată la 58,3 milioane de euro.

76 de minutea jucat Jadon Sancho în acest sezon, pentru Manchester United, în 3 partide de Premier League

Citește și:

S-a format la Barcelona și la Real Madrid, iar acum a fost prezentat în Superliga

E sigur! Pe ce stadion joacă Dinamo cu Farul + câte bilete s-au vândut pentru meciul cu FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează