INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLYMPIACOS PIREU

James Rodriguez a plecat de la Olympiacos » Fostul jucător de la Real Madrid sau Bayern Munchen a rămas liber de contract

Mijlocașul columbian James Rodriguez (31 de ani) a reziliat contractul pe care îl avea cu formația greacă Olympiacos Pireu. 
Sursă foto: Instagram @ Olympiacos FC
Mijlocașul columbian James Rodriguez (31 de ani) a reziliat contractul pe care îl avea cu formația greacă Olympiacos Pireu. Sursă foto: Instagram @ Olympiacos FC

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 15:22 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 15:43

Mijlocașul columbian James Rodriguez (31 de ani) a reziliat contractul pe care îl avea cu formația greacă Olympiacos. 

Informația a fost publicată de gruparea elenă pe contul oficial de Instagram. James Rodriguez este în acest moment jucător liber de contract.

„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu
DISCUȚIE
„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu

James Rodriguez și-a reziliat contractul pe care îl avea cu Olympiacos

Grecii au emis și un scurt comunicat, prin care îi mulțumesc lui James Rodriguez pentru evoluțiile avute în tricoul lui Olympiacos și îi urează sud-americanului mult noroc în carieră. 

Olympiacos Pireu și James Rodriguez au hotărât să ajungă la încheierea relațiilor contractuale. James va fi pentru totdeauna o parte din clubul nostru și un membru al familiei alb-roșii.
Vrem să îi mulțumim pentru evoluțiile avute în tricoul echipei noastre și îi urmă acestuia succes pe mai departe.

-comunicat Olympiacos Pireu

James Rodriguez ajunsese în septembrie 2022 la Olympiacos, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de formația qatareză Al Rayyan. A jucat 23 de meciuri în toate competițiile pentru formația din Pireu. A marcat 5 goluri și a dat 6 pase de gol. Ultima partidă jucată în tricoul grecilor a fost pe 9 aprilie, când a bifat 45 de minute în înfrângerea cu Panathinaikos din campionat, scor 0-2.

James Rodriguez a mai evoluat în carieră la Envigado (Columbia), Banfield (Argentina), FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern Munchen, Everton și Al Rayyan (Qatar). Are 90 de selecții și 26 de goluri în tricoul naționalei Columbiei. 

Citește și: 

Mărturia cutremurătoare a partenerei unui fotbalist dependent de cocaină: „Așteptăm ca el să accepte tratamentul. Mi-a spus că nu vrea să fie internat în spital”

Kylian Mbappe pune capăt speculațiilor că pleacă: „Vreau să câștig Champions. Unde? La Paris Saint-Germain”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
senzor1
senzor1  •  13 Aprilie 2023, 15:43

Cred ca ar fi interesant pentru FCSB.E un jucator care inca mai poate ajuta echipa. Mai mult de 3 milioane de euro pe an nu cred ca solicita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează