INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO+FOTO Fostul portar al Barcelonei, gafă incredibilă în ultimul meci de campionat » A lăsat mingea să intre în poartă!

Jasper Cillessen (34 de ani), fostul portar al celor de la Ajax și FC Barcelona, a fost protagonistul unei faze incredibile în meciul disputat sâmbătă de formația sa, Nijmegen, pe teren propriu, în fața lui Heeerenveen +5   FOTO
Jasper Cillessen (34 de ani), fostul portar al celor de la Ajax și FC Barcelona, a fost protagonistul unei faze incredibile în meciul disputat sâmbătă de formația sa, Nijmegen, pe teren propriu, în fața lui Heeerenveen

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2023 18:49 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 21:16

Jasper Cillessen (34 de ani), fostul portar al celor de la Ajax și FC Barcelona, a fost protagonistul unei faze incredibile în meciul disputat sâmbătă de formația sa, NEC Nijmegen, pe teren propriu, în fața lui Heeerenveen, în runda cu numărul 31 din Eredivisie. Oaspeții s-au impus cu 3-2. 

Vis frânt la „Polivalentă” » CSM București ratează Final Four-ul Ligii Campionilor, după o repriză de coșmar cu Esbjerg
CSM BUCUREȘTI - ESBJERG
Vis frânt la „Polivalentă” » CSM București ratează Final Four-ul Ligii Campionilor, după o repriză de coșmar cu Esbjerg

Jasper Cillessen, gafă incredibilă în Nijmegen - Heerenveen

În minutul 87, la scorul de 2-2, Anas Tahiri, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, a trimis o pasă lobată în careul lui Nijmegen. Belgianul Antoine Colassin a șutat mingea cu latul, plasat, la poartă. 

Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
+1 FOTO

În acel moment, Jasper Cillessen a lăsat mingea să treacă, nerealizând că balonul avea să se ducă în poartă din bară. Imediat după ce a comis incredibila eroare, portarul lui Nijmegen s-a dat cu capul de bară, punându-și mâinile în cap. Goalkeeper-ul a fost consolat de mai mulți colegi.

Dacă ar fi câștigat, Nijmegen ar fi urcat pe poziția a 8-a, ocupată de Waalwijk, ultima care asigură prezența în play-off-ul pentru Conference League. În acest moment, formația lui Cillessen este pe 10, cu 38 de puncte. 

VIDEO. Rezumat: Nijmegen - Heerenveen 2-3

Citește și: 

Dennis Man, în mare formă! S-a implicat în faza golului al doilea al Parmei și s-a calificat în play-off

Ianis Hagi, titular după aproape 3 luni în tricoul lui Rangers » Vicecampioana Scoției a câștigat, dar marea rivală a cucerit din nou titlul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  08 Mai 2023, 16:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează