INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Joachim Low nu se lasă înşelat de jocul Spaniei: "Stau la pîndă!"

David Silva este unul dintre cei trei jucători cu cîte trei assist-uri la acest European // Foto: Reuters
David Silva este unul dintre cei trei jucători cu cîte trei assist-uri la acest European // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 23:05

Deşi mulţi specialişti consideră Spania plictisitoare, Joachim Low combate această teorie şi îi avertizează pe viitorii adversari ai Furiei Roja.

Cu toate că Germania este singura echipă cu trei victorii la Euro, Spania rămîne marea favorită la titlul continental. Nu este afirmaţia unui fan înrăit al "naţionalei" lui Del Bosque, ci chiar declaraţia selecţionerului german Joachim Low.

"Scoate golul de nicăieri!"
Acesta se declară încîntat de jocul Spaniei: "Am văzut Spania de două ori. E o echipă de talie mondială din punctul de vedere al combinaţiilor. Este mereu în stare să scoată de nicăieri o fază de gol". Tehnician al Germaniei din 2006, Low le atrage atenţia lui Schweinsteiger şi colegilor săi, dar şi viitorilor rivali ai Furiei Roja: "Spaniolii stau la pîndă. Nu vă lăsaţi înşelaţi de jocul lor mai puţin atrăgător!".

Zidane e de acord
Şi fostul fotbalist al lui Real Madrid, francezul Zinedine Zidane, vede Spania drept principala pretendentă la trofeul Euro: "Nu e nici o problemă că Spania joacă uneori fără un număr 9 veritabil. Toţi jucătorii stau perfect în teren şi ştiu exact cînd să atace poarta".

”În 2006 i-am subestimat”
Spaniolii susţin că şi-au învăţat lecţia după episodul din 2006. La CM din Germania, ei au fost învinşi de francezi cu 3-1, în "16"-imi, şi selecţionerul Del Bosque şi-a amintit că "atunci i-am subestimat şi am plătit. Acum nu va mai fi cazul".

39 de şuturi pe poartă a expediat Spania la acest turneu, cele mai multe dintre toate participantele

6 goluri a înscris Spania, cele mai multe de la Euro în faza grupelor

82% e procentajul paselor reuşite de spanioli, cel mai mare pînă în faza "sferturilor"

26 de cornere a avut Spania, cele mai multe de la Euro. Germania a avut doar 10

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
iraola
iraola  •  22 Iunie 2012, 12:57

llorente nu joaca ca nu e pe placul celorlanti, nu e asa tehnic. dar daca i trimiti 4 centrari la cap cu siguranta iti va marca macar o data. dar spania joaca altceva. la fel si nemtii nu joaca deloc cu campionii de la dortmund: gotze, schmelzer 0 minute, reus cel mai bun sezonul acesta 0 min.

ernesto365
ernesto365  •  22 Iunie 2012, 12:26

nici eu nu inteleg de ce llorente nu joaca.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  22 Iunie 2012, 12:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

spre binele fotbalului sper sa te inseli. ei au probleme acum pentru ca toate echipele au copiat jocul surpa aglomerat al lui chelsea din defensiva, din dubla mansa cu barcelona

Vezi toate comentariile (4)
Comentează