INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

John Terry și-a decis viitorul! Va juca în continuare în Premier League

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 17:16

John Terry a acceptat propunerea de prelungire a contractului cu Chelsea pentru încă un sezon și va ajunge la 22 de ani petrecuți în echipa "albaștrilor".

Decizia a fost luată după ce Antonio Conte a fost desemnat să preia echipa din vară. Antrenorul italian a purtat discuții cu John Terry, Roman Abramovich și restul conducerii, în urma cărora fundașului în vârstă de 35 de ani i-a fost oferită o nouă înțelegere, pe un sezon.

"Sunt încântat să semnez un nou contract cu echipa. Toată lumea știe că dau totul pentru Chelsea. Abia aștept noul sezon cu un nou antrenor și sper că va fi unul de succes. De asemenea, o mențiune specială pentru fani și pentru sprijinul lor constant", a declarat Terry pentru site-ul oficial al londonezilor.

De când a debutat în 1998, Terry a câștigat Liga Campionilor, Europa League, patru trofee Premier League, cinci Cupe ale Angliei și cinci Cupe ale Ligii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează