INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jorge Mendes și Mino Raiola vor să obțină semnătura lui Dele Alli » Care sunt echipele de top promise fotbalistului englez

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 16:54

Dele Alli, jucătorul lui Tottenham, este curtat intens de numeroși impresari, printre care Jorge Mendes și Mino Raiova, doi dintre cei mai cunoscuți agenți de jucători. Ambii îi făgăduiesc că îi vor asigura transferul la Manchester United sau Real Madrid.

Tânărul fotbalist în vârstă de 21 de ani a anunțat recent că a încetat contractul de reprezentare cu firma Impact Sports Management, iar în prezent caută o persoană sau o companie, care să se ocupe de el.

Printre cei interesați de Dele Alli se numără Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho, și Mino Raiola, care îi impresariază pe Paul Poga și Zlatan Ibrahimovici, jucătorii lui Manchester United.

Mijlocașul a semnat un nou contract cu Tottenham anul trecut, până în vara lui 2022, având 50.000 – 60.000 de lire sterline pe săptămână. Însă informații apărute în presa engleză susțin că oficialii celor de la ”Spurs” îi vor oferi, în curând, o mărire importantă de salariu, astfel încât fotbalistul va câștiga 100.000 de lire sterline pe săptămână.

Dele Alli este cotat la 45 de milioane de euro de transfermarkt. El crescut enorm în ultimul sezon în echipa lui Mauricio Pochettino, înscriind 22 de goluri în cele 50 de partide disputate, în toate competițiile.

surse: mirror.co.uk, teamtalk.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează