INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CREMONESE - AS ROMA 2-1

Jose Mourinho, amendat și suspendat, în urma afirmațiilor făcute despre al patrulea oficial, la meciul cu Cremonese » Cât va absenta tehnicianul portughez de pe bancă

Jose Mourinho, antrenor AS Roma.
Foto: Imago
Jose Mourinho, antrenor AS Roma. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 13:01 / Actualizat joi, 02 martie 2023 13:27

Jose Mourinho (60 de ani), antrenorul portughez al celor de la AS Roma, a fost amendat cu suma de 10.000 de euro și suspendat două meciuri de campionat, în urma acuzațiilor grave aduse la adresa arbitrului de rezervă, la finalul partidei pierdute de formația din capitala Italiei, scor 1-2, pe terenul lui Cremonese, în runda cu numărul 24 din Serie A. 

Tehnicianul lusitan a fost acuzat de faptul că „a contestat într-un mod vehement arbitrajul și a avut o atitudine provocatoare la adresa celui de-al patrulea oficial”, notează cotidianul spaniol Marca. Jose Mourinho nu va sta pe banca romanilor la meciul de duminică, pe teren propriu, împotriva lui Juventus. Portughezul va lipsi și la meciul cu Sassuolo, tot de pe teren propriu, programat pe 12 martie. 

Marius Șumudică spune stop! Și-a anunțat retragerea: „Gata, fotbalul va fi istorie pentru mine”
RETRAGERE
Marius Șumudică spune stop! Și-a anunțat retragerea: „Gata, fotbalul va fi istorie pentru mine”

Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma, suspendat și amendat după acuzațiile aduse la adresa arbitrului de rezervă, după Cremonese - AS Roma 2-1

Tehnicianul portughez al galben-roșiilor a văzut cartonașul roșu chiar în primele secunde ale reprizei a doua, la scorul de 1-0 pentru formația gazdă și a fost eliminat. Jose Mourinho a protestat vehement, nemulțumit fiind de o decizie luată de „centralul” partidei, Marco Piccinini, care nu a acordat un fault la Marash Kumbulla, unul dintre stoperii echipei pregătite de tehnicianul lusitan. 

În acel moment, Jose Mourinho a „explodat”. Acesta a protestat împotriva lui Marco Serra, al patrulea oficial, care nu i-ar fi atras atenția lui Piccinini asupra faultului. „Centralul” a venit la marginea terenului și a avut un scurt schimb de replici cu Jose Mourinho. Antrenorul celor de la AS Roma a continuat să protesteze și a arătat spre al patrulea oficial, spunând „E vina lui, el a greșit!” 

Jose Mourinho, furios după Cremonese - AS Roma 2-1: „Am fost tratat într-un mod incalificabil!” 

„Sunt un tip temperamental, dar, cu siguranță, nu sunt nebun. Am reacționat așa pentru că ceva s-a petrecut. Vreau să știu dacă mă pot apăra pe căi legale sau nu, pentru că nu pot sa mă împac cu gândul că nu voi putea sta pe bancă weekend-ul viitor, în timp ce domnul Serra va arbitra, chiar și în campionatul din tineret. 

Nu vreau să mă gândesc sau să spun că el este din Torino și a vrut ca eu să nu stau pe bancă la AS Roma - Juventus. Am fost tratat într-un mod incalificabil!”, a declarat Jose Mourinho, potrivit Corriere dello Sport. 

Jose Mourinho a continuat tirada la adresa arbitrului de rezervă. Portughezul a dat de înțeles că al patrulea oficial l-ar fi ironizat, spunându-i să se ducă acasă. 

„După fluierul final, am mers la cabine și i-am cerut lui Serra să recunoască ce mi-a zis. Mi-a zis să mă duc acasă. A zis că nu-și aduce aminte, dar e un mincinos. Nu știu dacă există filmări cu momentul, dar sper ca observatorii, care sunt mereu atenți, au înregistrat totul. 

Poate că, într-o bună zi, Serra va deveni la fel de bun ca Rocchi (n.r. - Gianluca), Collina (n.r. - Pierluigi) sau Rosetti (n.r. - Roberto), dar el va primi din partea mea același respect pe care mi l-a arătat mie”, a mai spus Mou. 

VIDEO. Rezumat: Cremonese - AS Roma 2-1

Citește și: 

FC Barcelona, record fabulos » Nu a mai pierdut pe terenul lui Real Madrid, în Cupa Regelui Spaniei, de peste 50 de ani

Manchester United, victorie și calificare în „sferturile” de finală din Cupa Angliei » Tottenham și Southampton, eliminate de formații din eșaloanele inferioare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Martie 2023, 15:35

...ne pare rau ca esti persecutat in Italia...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Martie 2023, 14:03

...te iubim Mou stim ca tu ai dreptate ...afara ...afara cu Chivulete din arbitraj...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează