INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

REZUMAT VIDEO Jose Mourinho, după eșecul zdrobitor cu Udinese: „Mai bine pierd o dată cu 4-0 decât de patru ori cu 1-0”

Jose Mourinho, Foto: Getty Images
Jose Mourinho, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2022 17:45 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 17:45

Udinese - AS Roma 4-0. Jose Mourinho (59 de ani), antrenorul Romei, s-a consolat după cea mai severă înfrângere din Serie A și n-a aruncat vina pe arbitri:„N-are niciun rost să mă plâng după un asemenea scor”.

Roma a ratat ocazia de a deveni lider și a suferit duminică prima înfrângere din acest sezon. Și ce înfrângere, 0-4 la Udinese. Cea mai categorică suferită de Mourinho ca antrenor în Serie A. 

De nerecunoscut au fost giallorossii pe Dacia Arena, deși veneau după trei succese la zero și remiză cu Juventus, la Torino. Iar tehnicianul portughez a admis că echipa sa a fost inferioară adversarului, chiar dacă a avut ceva de obiectat contra arbitrului Maresca. 

Mutare de titlu: Rădoi a transferat un mijlocaș din Liga 1
CSU Craiova
Mutare de titlu: Rădoi a transferat un mijlocaș din Liga 1

Jose Mourinho reclamă un penalty 

Întotdeauna am spus că e mai bine să pierzi un meci cu 4-0 decât patru cu 1-0. Este dur de suportat pentru noi și suporteri, însă așa este viața. Joi urmează o altă partidă. Asta le-am spus jucătorilor mei în vestiar”, a declarat Mou. 

Antrenorul Romei a scos în evidență meritele lui Udinese: „Am înfruntat o formație fizică și expertă. Dacă te afli rapid în dezavantaj, ai greutăți. Și noi am avut o ocazie la început prin Dybala, ce a fost cel mai bun de pe teren în ciuda rezultatului. Nu ni s-a dat un penalty la 1-0, dar nu trebuie să vorbim de arbitraj, chiar dacă are un profil perfect pentru o formație ca Udinese într-o astfel de partidă”. 

Jose Mourinho: „Erorile sunt colective”

Deși două goluri s-au încasat pe greșelile lui Karsdorp și Rui Patricio, Mourinho nu i-a acuzat: „Erorile devin mereu colective în echipa mea. Avem zece puncte și atâtea echipe ne sunt aproape. Udinese a fost perfectă. Uneori îmi doresc și eu să am pe Olimpico băieți de mingi ca la Udine”.

VIDEO. Rezumatul meciului Udinese-Roma 4-0

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Imagini incredibile de la ultimul meci al lui Beșiktaș » Un fan a intrat pe teren și a lovit mai mulți fotbaliști. Ce s-a întâmplat după aceea

Manchester United a măturat liderul Arsenal și Ten Hag bifează primele performanțe: „S-a schimbat spiritul”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează