INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

REZUMAT VIDEO Mourinho, un car de nervi în umilința din Serie A » 4 goluri încasate de AS Roma pe Dacia Arena

AS Roma, formația antrenată de Jose Mourinho, a suferit un eșec drastic în deplasarea cu Udinese, scor 0-4. +8   FOTO
AS Roma, formația antrenată de Jose Mourinho, a suferit un eșec drastic în deplasarea cu Udinese, scor 0-4.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 23:56 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 09:11

AS Roma, formația antrenată de Jose Mourinho, a suferit un eșec drastic în deplasarea cu Udinese, scor 0-4, din etapa a 5-a din Serie A. 

Al doilea sezon al lui Jose Mourinho pe banca Romei este unul în care fanii așteaptă titlul, primul după cel din 2001. Pretențiile sunt mari și prin prisma investițiilor, lotul fiind întărit cu staruri precum Dybala, Belotti sau Wijnaldum. După un start bun, 10 puncte în 4 runde, romanii au suferit și primul eșec. Drastic!

AS Roma, eșec usturător la Udinese

Udinese, formație pregătită de Andrea Sottil, a luat-o tare pe Roma astăzi în disputa de pe Dacia Arena. A deschis scorul încă din minutul 4, când Destiny Udogie (19 ani) a profitat de o gafă în defensiva lui Mourinho și a marcat din interiorul careului. 

Nervos, antrenorul portughez a văzut și un cartonaș galben în prelungirile primei părți. A fost și singurul moment la care s-a „evidențiat” Dybala, avertizat la rândul lui. 

+4 FOTO

S-a făcut 2-0 în minutul 56, când Lazar Samardzic (20 de ani) și-a încercat norocul de la peste 25 de metri. Rui Patricio a scăpat mingea. Scorul a căpătat proporții în minutul 82, când Roberto Pereyra a șutat în plasa laterală, din interiorul careului. Rezultatul final a fost stabilit de slovenul Sandi Lovric (24 de ani), pe un contraatac supranumeric.

AS Roma rămâne cu 10 puncte în primele 5 runde, bornă pe care o atinge și Udinese. Cele două ocupă pozițiile 4 și 5. Runda viitoare, trupa lui Jose Mourinho se deplasează la Empoli.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Ce ar sta în spatele apariției steagului Stelei la derby-ul dintre Everton și Liverpool » Nu e prima dată când se întâmplă

Unde a ajuns să dea probe Diego Costa, liber de contract de 8 luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
petre47
petre47  •  05 Septembrie 2022, 19:46

Meseriasilor! Nu ar fi fost normal sa prezentati romanilor stadionul Dacia Arena? Dece se numeste asa, cine joaca pe el, cine l-a facut, cine l-a botezat, etc. etc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează