INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROPUNERE

Variantă-șoc în fotbalul european » Mourinho, dorit selecționer și antrenor la AS Roma în același timp!

Jose Mourinho (59 de ani) este dorit în locul lui Fernando Santos (68 de ani) la cârma primei reprezentative a Portugaliei.
Jose Mourinho (59 de ani) este dorit în locul lui Fernando Santos (68 de ani) la cârma primei reprezentative a Portugaliei.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 20:26 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 20:48

Jose Mourinho (59 de ani) este dorit în locul lui Fernando Santos (68 de ani) la cârma primei reprezentative a Portugaliei. 

Portugalia a părăsit Campionatul Mondial în faza sferturilor de finală, învinsă surprinzător de Maroc, scor 0-1. Fernando Santos a pierdut încrederea Federației, iar în aceste momente se poartă negocieri intense pentru terminarea contractului. 

Ce finală prezice Mircea Lucescu la Mondial: „Gata, și-au atins maximul”
SEMIFINALE
Ce finală prezice Mircea Lucescu la Mondial: „Gata, și-au atins maximul”

Jose Mourinho dorit la prima reprezentativă a Portugaliei

Jurnaliștii de la A Bola scriu că primul pe lista înlocuitorilor este Jose Mourinho. Există însă mai multe obstacole în calea numirii, în primul rând salariul de 7 milioane de euro pe care „The Special One” îl are la AS Roma. 

Federația portugheză ar accepta inclusiv ca Mourinho să ocupe ambele posturi în același timp, variantă exclusă momentan de clubul din Serie A. 

Dacă pista Jose Mourinho nu poate fi atinsă, portughezii mai au două variante. Paulo Fonseca (49 de ani), în prezent la Lille, și Rui Jorge (49 de ani), selecționer naționalei U21 a lusitanilor.

„Mourinho, varianta ideală”

Fostul internațional Nuno Ricardo de Oliveira Ribeiro „Maniche” (45 de ani) crede că Mourinho reprezintă varianta ideală pentru postul de selecționer al Portugaliei.

Jose Mourinho reprezintă varianta ideală, deja a cucerit tot ce există, nu mai are nimic de demonstrat. A pregătit cele mai mari cluburi ale lumii, tot ce îi lipsește este un succes la națională. Are experiență, știe cum să gestioneze situațiile dificile
- Maniche

VIDEO. Mircea Lucescu, despre Campionatul Mondial din Qatar + Duelul României cu Elveția din preliminariile EURO 2024

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

ANALIZĂ Tricolorii, prieteni cu fotbaliștii! Chiricheș și alți jucători români au colegi calificați în semifinalele Cupei Mondiale

„Suntem înfometați, vrem finala!” » Mesajul selecționerului Regragui înaintea semifinalei cu Franța de la Campionatul Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Hcm27
Hcm27  •  14 Decembrie 2022, 09:00

La "ei"este posibil.La noi "nu s-a putut"cu Dan Petrescu.Ca așa e în fotbal,dacă se vrea,se poate.

steaua.libera
steaua.libera  •  14 Decembrie 2022, 02:52

Nu-l demiteți pe Santos, faceți o greșeală

VanBasten
VanBasten  •  13 Decembrie 2022, 23:43

Potrivit unor surse din interiorul federatiei de la Lisabona, in cazul in care oficialii de la Roma nu vor fi de acord cu varianta ca Morinho sa antreneze in paralel si nationala Portugaliei, urmatoarea varianta luata in calcul este cuplul de antrenori romani Mirel Radoi-Nicolae Dica, care s-au remarcat prin rezultatele excelente pe care le-au avut atat la nivel de echipa nationala, cat si la nivel de club. Un argument in favoarea acestei variante este si faptul ca ambii sunt someri in prezent. De asemenea, ambii ar putea fi angajati pe sume modice, neexistand insa garantia obtinerii unor rezultate, pe principiul "Cat dai, atata face".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează