INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jose Mourinho iese din nou în evidență: „Nu cred că Jurgen Klopp e antrenorul sezonului”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 10:09

Jose Mourinho (56 de ani) nu crede că Jurgen Klopp (51 de ani) merită distincția de cel mai bun antrenor al anului.

Liverpool, condusă de neamțul Jurgen Klopp, a fost aproape de o „dublă” istorică: titlul în Anglia și Liga Campionilor. „Cormoranii” au triumfat în competiția organizată de UEFA, după o finală cu Tottenham, scor 2-0, dar au eșuat „la mustață” în Premier League. Au terminat sezonul cu un punct mai puțin decât Manchester City.

„Nu pot spune că Jurgen a făcut ceva care m-a dat pe spate, care m-a surprins. Îl cunosc de pe prea mult timp. După fiecare eșec s-a ridicat mai puternic, nu a renunțat niciodată.

Totuși, anul trecut a pierdut finala Ligii Campionilor, a mai pierdut și o finală de Cupa Angliei (n.r. în 2016, cu City), a cedat titlul în Premier League în fața lui Manchester City. Nu pot spune că este antrenorul sezonului, dar este oricum unul dintre cei mai puternici”, a declarat Jose Mourinho conform Tribal Football.

Vezi și:

Țucudean trage un semnal de alarmă: „Nu trebuie să repetăm greșeala din meciul cu Suedia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Iunie 2019, 12:42

Acest maimutoi pe nume mourinho se crede unic antrenor al galaxiei, desi ultimele rezultate il indica clar ca un perdant.

nebeleizis
nebeleizis  •  07 Iunie 2019, 12:18

mourinho asta e un fel de dragomir al antrenorilor. :))))

teddyw
teddyw  •  07 Iunie 2019, 12:02

da...strugurii sint acri....a luat bataie de la Klopp de n-a stiut ce i-a trecut pe la ureche... PL-ul Klopp l-a ratat deoarece n-a avut rezerve de calibrul titulatilor cind acestia au fost accidentati si astfel a facut citeva egaluri in iarna permitind lui Pep s-o ia inainte...deh, Liverpool nu se poate pune cu banii seicilor de la MC...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează