INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII EURO 2020

Joshua King, cel mai bun norvegian, e supărat: „Meritam sută la sută victoria. Am fost mai buni. Dacă suedezii nu acceptă asta, au fumat ceva!”

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2019 09:26

Atacantul norvegian Joshua King își ceartă și colegii, după remiza cu Sueda, scor 1-1: „Am avut trei-patru contraatacuri care puteau fi decisive în final. Am plimbat prea mult mingea și am pierdut-o”.

Norvegienii au de ce să fie nervoși. La fiecare meci important din această grupă, au fost într-o poziție excelentă la un moment dat, dar n-au profitat. Au egalat Spania în deplasare, dar au pierdut, 1-2. Au condus cu 2-0 Suedia acasă și s-a terminat 3-3. La fel, au avut 2-0 la Oslo în fața „tricolorilor”, însă la final a fost tot egal, 2-2. Iar duminică, remiză la Stockholm, după 1-0 la pauză pentru ei.

„A fost și vina lui că n-am câștigat”

„Meritam sută la sută victoria. Am fost mai buni. Dacă suedezii nu acceptă asta, au fumat ceva!”, a declarat la zona mixtă Joshua King, cel mai bun și cel mai supărat dintre alb-roșii. Certându-și și colegii pentru că n-au învins: „Am declanșat trei-patru contraatacuri care puteau decisive în ultimele zece minute. Am plimbat prea mult mingea și am pierdut-o”. 

Propriul selecționer, Lars Lagerbäck nu-l lasă să-și critice coechipierii: „Și King a pierdut mingea. A fost și vina lui că n-am câștigat, ar trebui să se uite și el în oglindă”. În timp ce mijlocașul suedez Sebastian Larsson îl contrazice asupra derulării partidei: „Nu sunt de acord cu King. Noi am fost mai buni. Ei au jucat bine pe contră, însă în afara golului nu și-au mai creat mare lucru”.

„Totul a mers prost pentru noi”

Un alt jucător al gazdelor, Victor Lindelöf, crede însă că „totul a mers prost pentru noi, de aceea am pierdut două puncte. Nu am intrat deloc în joc. Nu știu ce s-a întâmplat”. 
 

„Sunt mulțumit de jocul nostru și nu mă plâng de rezultat, chiar dacă am pierdut două puncte”
- Lars Lagerbäck, selecționer Norvegia 

"Trebuia să câștigăm acest meci. Dar nu am fost suficient de concentrați. Adversarii ne-au făcut și ei meciul dificil”
- Kristoffer Olsson, mijlocaș Suedia

„A fluierat sfârșitul după două minute și opt secunde”

Selecționerul suedez Janne Andersson a protestat la sfârșit pentru ultima decizie a arbitrului sloven Slavko Vinčici. 

„Erau trei minute de prelungire, iar el a fluierat sfârșitul după două minute și opt secunde. De aceea m-am enervat”, a declarat suedezul.  

„Pentru noi, nu a fost atât de rău. Un egal dar și o jumătate de victorie, ținând cont că la Oslo am făcut 3-3 și noi suntem în avantaj în meciurile directe”, a completat acesta. 

Rezervă după trei ani la națională

Pentru Marcus Berg, a fost prima oară din 2016 când e în lot și nu e titular în atacul Suediei. Duminică, l-a înlocuit în minutul 77 pe Isak. 

„Trebuie să respect decizia selecționerului, chiar dacă nu ascund că sunt trist”, a declarat vârful scandinav. Berg s-a transferat în această vară la Krasnodar, după doi ani în Emirate, la Al Ain. 

CLASAMENTUL GRUPEI F

Joshua King, cel mai bun norvegian, e supărat: „Meritam sută la sută victoria. Am fost mai buni. Dacă suedezii nu acceptă asta, au fumat ceva!”

VEZI ȘI:

Toți nordicii sunt de acord: „În România va fi meciul-cheie pentru locul 2” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gabriel_d
gabriel_d  •  09 Septembrie 2019, 16:45

Ultimul meci este primul din stanga.

cneius
cneius  •  09 Septembrie 2019, 12:45
Postat de Lengyel Adrian pe 09 Septembrie 2019, 12:38

S-a gasit sa comenteze "norvegianul"King... O fi nepotul vreunui viking pe care l-a scapat ma-sa in foc de s-a prajit putin...

Ai grija ca acusi te acuza cineva de "derapaj"...:))

986379311381755
Lengyel Adrian  •  09 Septembrie 2019, 12:38

S-a gasit sa comenteze "norvegianul"King... O fi nepotul vreunui viking pe care l-a scapat ma-sa in foc de s-a prajit putin...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close