INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QATAR

Jucători aproape leșinați pe teren, cu aerul condiționat închis pe unul din stadioanele CM 2022!

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 12:49 / Actualizat marti, 04 august 2020 13:26

Faze șocante la meciul Al Sailiya - Al Shahaniya 2-2, de pe Al Rayyan Stadium”, la 45 de grade și 90% umiditate, într-unul din orașele turneului final din Qatar 2022.

Momente de groază în ultima etapă din campionatul Qatarului, pe unul dintre stadioanele care va găzdui 12 meciuri din grupe și 3 din eliminatoriile CM 2022. Jucătorii au terminat efectiv epuizați partida Al Sailiya - Al Shahaniya 2-2, mulți au fost aproape chiar să leșine din cauza caniculei, iar George Kwasi, de la gazde, a ieșit, deshidratat, pe targă în prelungiri! 

De vină sunt organizatorii care au uitat să pornească instalația de aer condiționat de pe modernizatul "Al Rayyan Stadium".

Mondial jucat iarna

La ora întâlnirii, erau 45 de grade Celsius și 90 la sută umiditate, condiții inumane pentru fotbal! Chiar așa, oaspeții, ultimii în clasament după 19 etape, au reușit să egaleze în minutul 90Ă3 prin Farhan. Ciudat e că antrenorii au apelat doar la trei din cele cinci înlocuri permise postpandemie!

Arena din Al Rayyan, reconstruită, are 44.740 de locuri. Noroc că viitorul Mondial are loc între 21 noiembrie și 18 decembrie, la temperaturi suportabile, cu aer condiționat și pauze de hidratare. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Un internațional englez acuză rasismul poliției: „Mașina asta e furată? De unde o ai? Ce faci aici?”

PSG. Noutăți incredibile despre Mbappe! Ce se poate întâmpla cu starul lui PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  04 August 2020, 15:54

postpandemie? a trecut pandemia? yey super, este perfect! stai putin ... cred ca autorul articolului doar nu stie ce inseamna postpandemie si scrie fara sa stie pe ce lume traieste.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează