INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Jucătorul lui Real Madrid care mărturisește: „Să-l am antrenor pe Zidane nu era bine pentru încrederea de sine!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 10:19

Martin Odegaard, 20 de ani, este la al doilea împrumut de când a semnat cu Real Madrid, jucând acum în Olanda, la Vitesse.

Jucătorul norvegian a vorbit despre perioada petrecută pe „Bernabeu” și despre fostul său antrenor de la Castilla, Zinedine Zidane.

„Să-l am antrenor era frumos, dar de multe ori nu era bine pentru încrederea de sine. Ce tehnică avea!

Aș fi putut merge la alte cluburi, dar Real Madrid era visul meu. Și a fost și cea mai bună opțiune. M-am antrenat cu prima echipă și am putut să debutez, chiar dacă norma că aș fi vrut mai mult. Am făcut un pas gigantic de la Stromsgodset la Ronaldo și Ramos. Golul din Cupă cu Heracles a fost decisiv, m-a ajutat mult. Statisticile nu sunt totul, dar îți dau încredere. Cei de la Madrid sunt mulțumiți de mine.

Sunt o persoană sobră, prototipul scandinav. Nu-mi place să atrag atenția. Vorbesc cu presa pentru că face parte din meseria mea, dar nu-mi face plăcere. Nu de-asta joc fotbal”, a declarat Odegaard.

2.800.000 €a plătit Real Madrid către Stromsgodset în schimbul jucătorului în ianuarie 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează