INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

UPS! » I-au publicat visul din gimnaziu viitorului „galactic” de la Real Madrid: „Când voi fi mare, vreau să fiu...”

Jude Bellingham, în stânga // foto: Guliver/gettyimages
Jude Bellingham, în stânga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 10:45 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 11:33

Mijlocașul englez Jude Bellingham (19 ani), la un pas să semneze cu Real Madrid, și-ar fi dorit să evolueze pentru Barcelona, conform unor imagini publicate pe rețelele de socializare de foștii săi colegi de școală.

Jude Bellingham, mijlocaș la Borussia Dortmund, este foarte aproape de Real Madrid. S-a înțeles cu madrilenii în privința contractului, acum rămâne ca cele două cluburi să convină suma de transfer.

Înainte ca Bellingham să îmbrace tricoul blanco, foștii colegi de școală l-au băgat în „belele” cu fanii Realului. Asta pentru că au publicat imagini din jurnalul absolvenților, unde fotbalistul englez pare să fi scris că visează să joace pentru... Barcelona!

Interviu tulburător cu cel mai iubit fotbalist din istoria Universității Cluj, care a pierdut lupta cu alcoolul la doar 43 de ani: „Da, mi-a plăcut să beau...”
retro gsp
Interviu tulburător cu cel mai iubit fotbalist din istoria Universității Cluj, care a pierdut lupta cu alcoolul la doar 43 de ani: „Da, mi-a plăcut să beau...”

I-au publicat visul din gimnaziu lui Jude Bellingham, jucător aproape de Real Madrid: „Când voi fi mare...”

La secțiunea „Când voi fi mare vreau să fiu...”, Bellingham a completat: „Fotbalist profesionist la Barcelona și naționala Angliei”.

UPS! » I-au publicat visul din gimnaziu viitorului „galactic” de la Real Madrid: „Când voi fi mare, vreau să fiu...”
Sursă foto: TikTok @ hheieiwj72628

În același jurnal, Bellingham, care a absolvit Școala Primară Hagley din Stourbridge în 2014, a scris că „filmele cu Adam Sandler” îl fac să râdă și a menționat la „obiceiuri proaste” faptul că „vorbesc prea mult”.

Actualul jucător de la Borussia Dortmund le-a lăsat o impresie bună foștilor profesori: „Un tânăr fantastic. Visa de atunci să-și arate priceperea. A lăsat o moștenire de sportivitate, ambiție și dorință de a deveni cea mai bună versiune a ta”.

Bellingham evoluează la Borussia Dortmund de 3 ani, din iulie 2020, când nemții l-au cumpărat de la Birmingham cu 25 de milioane de euro. Acum, îi va costa pe cei de la Real Madrid peste 100 de milioane.

Mai multe știri din La Liga:

Luis Suarez s-a răzbunat pe monitorul VAR după ce a fost eliminat în meciul Real Sociedad - Almeria

Trei decizii majore în La Liga, în urma scandalului de rasism din Valencia - Real Madrid: Vinicius a scăpat de „roșu”, „liliecii” au fost sancționați!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1ianuarie
1ianuarie  •  24 Mai 2023, 14:47

Asta se dorește o știre de senzație. Nu știu cine vă plătește, ceea ce constat e că sunteți plătiți degeaba!

inshallah
inshallah  •  24 Mai 2023, 14:07

i-a scazut pretul cu 75M

magic4ever
magic4ever  •  24 Mai 2023, 11:36

Extraordinar...dupa stirea asta sunt sigur ca Real nu o sa il mai transfere:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează