INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Șoc în fotbalul european! Julian Nagelsmann, demis de la Bayern Munchen » Un câștigător al Ligii Campionilor îi ia locul

Nemții de la Kicker și jurnalistul italian Fabrizio Romano susțin că Julian Nagelsmann (35 de ani) este istorie la Bayern Munchen.
Nemții de la Kicker și jurnalistul italian Fabrizio Romano susțin că Julian Nagelsmann (35 de ani) este istorie la Bayern Munchen.

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 23:42 / Actualizat joi, 23 martie 2023 23:47

Nemții de la Bild, Kicker și jurnalistul italian Fabrizio Romano scriu că Julian Nagelsmann (35 de ani) este istorie la Bayern Munchen. Thomas Tuchel (49 de ani) ar urma să conducă echipa în derby-ul cu Dortmund, de runda viitoare. 

Nagelsmann, văzut drept un talent fără precedent în ale antrenoratului, ar fi pierdut vestiarul la Munchen. Poziția șubredă din Bundesliga, locul secund, cu un punct în spatele lui Dortmund după 25 de runde, ar fi pus paie pe foc. 

GSP a asistat la Ungaria - Estonia, primul meci după anunțul afișării steagului Ungariei Mari » Cine a iscat întreaga dispută: „O mângâiere politică pentru ei”
Ungaria - Estonia 1-0
GSP a asistat la Ungaria - Estonia, primul meci după anunțul afișării steagului Ungariei Mari » Cine a iscat întreaga dispută: „O mângâiere politică pentru ei”

Bayern îl dă afară pe Nagelsmann

Fabrizio Romano, unul dintre cei mai respectați jurnaliști în ceea ce privește transferurile, a anunțat în această seară că Bayern s-a înțeles deja legătura cu Tuchel, liber de contract după despărțirea de Chelsea. 

Instalat pe banca bavarezilor în vara lui 2021, Julian avea un contract valabil până în 2026. În cele 84 de meciuri cu el pe bancă, Bayern a strâns o medie de 2,31 puncte / meci.

Tuchel a fost soluția agreată de toată lumea. Câștigător al Ligii Campionilor cu Chelsea, în 2021, acesta locuiește deja în Munchen.

Nemții „au simțit” mutarea încă de luna trecută 

Pe 26 februarie, jurnaliștii germani de la Bild anunțat două mutări uriașe în fotbalul european. Plecarea lui Nagelsmann și înlocuirea lui cu Tuchel era dată ca sigură, la fel ca și următoarea destinație a tehnicianului în vârstă de 35 de ani.

Peste Canalul Mânecii, la Liverpool, interesul pentru Nagelsmann, considerat un antrenor modern, de mare viitor, a crescut substanțial în condițiile în care Jurgen Klopp pare a nu mai găsi soluțiile potrivite pentru a redresa echipa.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei! Cum arată top 10

Cristiano Ronaldo a bătut recordul: e unic în istoria fotbalului!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
dobrin
dobrin  •  24 Martie 2023, 17:18
Postat de VardyParty pe 24 Martie 2023, 07:47

Răutacisme, Nea Gicule? Răutacisme.

Mai glumim si noi.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  24 Martie 2023, 09:45

Poziția șubredă din Bundesliga, locul secund, cu un punct în spatele lui Dortmund după 25 de runde, ar fi pus paie pe foc. traznivar parul de ziaristi. auzi pozitie subreda..

grro
grro  •  24 Martie 2023, 08:06
Postat de dobrin pe 24 Martie 2023, 04:01

Asta ar fi bun la FCSB in locul lui Pintilii, o fi avand licenta Pro?

Are licenta din 2016, de la varsta de 28 de ani....si nu facuta la Chisinau ;-) . Si eu sunt de parerea ca nu era antrenorul perfect pentru Bayern, dar e ciudat sa dai un antrenorul afara, care a castigat 8 meciuri din 8 meciuri in CL, mai are sansa sa castige Cupa Germaniei si e la un punct de prima clasata in Bundesliga.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează