INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Julio Baptista, antrenor la Real Valladolid » Va pregăti formația de tineret a clubului patronat de brazilianul Ronaldo

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 16:53

Brazilianul Julio Baptista (37 de ani) e aproape să își înceapă cariera de antrenor. Va pregăti formația de tineret a lui Real Valladolid, prim-divizionară din Spania patronată de brazilianul Ronaldo.

Real Valladolid este clubul patronat de brazilianul Ronaldo (42 de ani). Sezonul trecut s-a salvat de la retrogradare datorită unui final foarte bun de sezon, cu trei victorii în ultimele cinci etape.

„Nu pot confirma nimic până nu e oficial. Lucrăm la asta, dar nu pot da mai multe detalii până nu semnăm. Ar fi prima mea experiență ca antrenor. Abia aștept să încep această aventură” Baptista conform Marca.com

ȚEAPĂ PENTRU CAMPIOANA CFR CLUJ

Adus în vara lui 2018 și prezentat ca o lovitură de imagine, Baptista nu a impresionat la CFR Cluj. Fostul jucător de la Real Madrid, Arsenal și Roma, a prins doar trei meciuri în tricoul ardelenilor.

Ultima prezență a fost în meciul cu Sepsi, 2-1, din finalul lunii octombrie, când a intrat pe final și a avut o evoluție dezamăgitoare.

În martie, conducerea campioanei României i-a reziliat contractul, făcând o economie de un milion de euro. 

3 aparițiiare Baptista pe teren pentru CFR, din august: 22 de minute la returul cu Dudelange, 20 de minute cu Gaz Metan (etapa a 6-a) și un minut cu Sepsi (13)

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează