INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Junior Moraes prinde transferul carierei! Fostul jucător din Liga 1, dorit de Gigi Becali, are ofertă de la AS Roma

Junior Moraes // FOTO: Guliver/GettyImages
Junior Moraes // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 12:15

Junior Moraes, ex-Gloria Bistriţa, e dorit la AS Roma de antrenorul Paulo Fonseca, cu care a lucrat la Şahtior. Jucătorul de 32 de ani a fost cel mai prolific brazilian din Europa în sezonul trecut, iar de-a lungul carierei a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB.

La 32 de ani, Junior Moraes poate prinde transferul carierei. Atacantul trecut un an prin Liga 1, din ianuarie 2010 până în februarie 2011 la Gloria Bistriţa, are marea oportunitate de a juca în Serie A. Antrenorul Paulo Fonseca, cu care a colaborat la Şahtior, îl vrea la AS Roma, giallorossii fiind tot mai îngrijoraţi de iminenta plecare a lui Edin Džeko la Inter, dar şi de tergiversarea achiziţionării lui Gonzalo Higuaín de la Juventus.

junior moraes

Cotat la 5 milioane

Moraes a fost în sezonul trecut cel mai prolific brazilian din Europa, cifrele sale impresionând şi în cupele continentale: are trei goluri, toate cu Lyon în grupe, şi două assisturi în Champions plus un gol şi două pase decisive în Europa League. Mai are contract la Doneţk până în iunie 2020 şi e cotat la 5 milioane de euro. 

26 de goluri şi 12 assisturi a reuşit Junior Moraes în sezonul trecut la Şahtior în 39 de meciuri jucate în toate competiţiile 

Citește și:

Daniele de Rossi a plecat de la AS Roma, dar revine în forță! Semnează cu Boca Juniors!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Iulie 2019, 09:21

Si acum tin minte telenovela. Padureanu voia 1 mil +TVA (inca 200.000), ciobanul a oferit 1 mil cu tot cu TVA. Practic pt o diferenta de 200.000, ciobi a pierdut jucator de zeci de milioane. Cultura fotbalistica a lui gigi a lovit inca o data..

blatistu49
blatistu49  •  25 Iulie 2019, 17:34

super transfer

martinpen
martinpen  •  25 Iulie 2019, 17:31
Postat de anti.cioban pe 25 Iulie 2019, 17:11

Norocum lui Morais ca nu a acceptat propunerea ciobanului pe vremea cand era pe la Bistrita. Ar fi fost umilit 2-3 ani pe la "palat" si pe urma isi incheia cariera prin Arabia...

Si e rau sa joace in Arabia?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează