INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - LIVERPOOL 0-0

Jurgen Klopp, explicația care a lăsat mască Premier League! De ce Liverpool a pierdut un avans de 7p: "Știu că oamenilor nu le place"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2019 12:22

Managerul Jurgen Klopp dă mereu vina pe condițiile atmosferice pentru a explica lipsa de rezultate a echipei sale în acest început de an. Așa s-a întâmplat și după Everton - Liverpool 0-0.

În acest an, ceva s-a întâmplat la Liverpool. Jocul pare dat peste cap. Tripleta Salah - Firmino - Mané e epuizată (mai ales primul) și echipa pierde puncte și meciuri în toate competițiile.

Doar patru victorii în 11 meciuri în toate competițiile în 2019. Două înfrângeri și cinci egaluri.

Eliminată din Cupa Angliei, în pericol în Champions League, după 0-0 acasă cu Bayern. Și, mai ales, cedând locul 1 în Premier!În acest an, ceva s-a întâmplat la Liverpool. Jocul pare dat peste cap.

Tripleta Salah - Firmino - Mané e epuizată (mai ales primul) și echipa pierde puncte și meciuri în toate competițiile. Doar patru victorii în 11 meciuri în toate competițiile în 2019. Două înfrângeri și cinci egaluri. Eliminată din Cupa Angliei, în pericol în Champions League, după 0-0 acasă cu Bayern. Și, mai ales, cedând locul 1 în Premier!

„A bătut din toate direcțiile”

În premieră din 7 decembrie, The Reds nu mai sunt lideri în campionat. Au avut șapte puncte avans înaintea Anului Nou și acum sunt la un punct în spatele lui Man. City.Surprinde modul cum explică managerul Jürgen Klopp acest 0-0 cu Everton, a treia remiză fără goluri în ultimele patru partide. Vinovat a fost vântul!

„Știu că oamenilor nu le place când motivez astfel, dar vântul a bătut din toate direcțiile. Iar mingea a fost mult timp în aer”, a declarat neamțul la Sky Sports. 

Și zăpada l-a deranjat

Klopp a mai fost nemulțumit de "natură" când Liverpool a jucat slab în acest an. După eliminarea din FA Cup, 1-2 cu Wolverhampton, se plângea: "Vântul nu ne-a ajutat. Jucătorii s-au luptat să controleze balonul".

Iar la 1-1 cu Leicester, în Premier, vorbea de zăpadă: "E greu să joci pe un asemenea teren. Ați văzut că mingea nu se învârtea. Și, dacă ai 70-80 la sută posesie, e deranjant". Fanii lui Liverpool chiar credeau că, după 29 de ani, "roșii" vor cuceri titlul. Nu e sigur deloc. Posibil să mai aștepte.

4 egaluri și două victorii are Liverpool în ultimele șase etape din Premier

"Nu mai e aceeași echipă"

José Mourinho a observat și el căderea lui Liverpool. "Nu mai e aceeași echipă ca în urmă cu câteva luni, când totul îi era favorabil", a spus fostul manager al lui Man. United pentru beIN Sports.

"Ocazia lui Salah cu Everton ar fi trebuit să fie gol. În toamnă, chiar și cu piciorul drept, dintr-o deviere, oricum, mingea ar fi intrat în plasă. Nu mai e cazul momentan".

Portughezul are și două exemple: Milner și Firmino. "Milner a fost, mult timp, fenomenal pentru Liverpool. În prezent, e pe bancă. De ce? A obosit și nu mai e în formă, nici complet refăcut. Asta se întâmplă și cu Firmino. E o situație dificilă".

 clipboard01

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  04 Martie 2019, 21:06

Au un lot subtirel pentru campionatul angliei si nu sunt capabili sa duca un campionat cap-coada.

156734731330498
Mihnea Voicu  •  04 Martie 2019, 20:24
Postat de dinamovist_1994 pe 04 Martie 2019, 14:26

In afara de meciul tur cu manchester united, Klopp nu a facut in 3 ani jumate o schimbare care sa decida meciul, niciodata nu are planul B. Daca echipa nu inscrie rapid atunci de pe banca tehnica nu vine nimic. Imi place Klopp dar nu poate castiga Premier League niciodata si nici alte trofee cu LFC. An de an sunt eliminati din primul tur in Carabao Cup si FA Cup(de cand e Klopp acolo), plus ca nu prea castiga finalele(3 pierdute numai cu LFC). Sper sa ma insel si anul asta sa sparga ghinionul, desi e greu de crezut ca blatisti lui guardiola mai scapa primul loc. Chestia cu presiune nu prea tine, pt. ca asa va fi tot timpul. Daca nu castiga Premier League anul asta, o sa fie presiune si la anul ș.a.m.d.

Si meciul ala cu noroc. Shaqiri n a oferit nimic in plus decat 2 suturi deviate norocos. Daca nu erau deviate De Gea intervenea fara probleme, dar tu cand sutezi in dreapta si dupa se duce in stanga ce poti sa mai faci...

shark_34
shark_34  •  04 Martie 2019, 16:46
Postat de adriann_ pe 04 Martie 2019, 13:44

Cand ai 2 neuroni e greu sa pricepi cu cormoranii. https://en.wikipedia.org/wiki/Cormorant_culling " Since the 1960s, the growing aquaculture industry has undertaken cormorant culls to protect its farmed fish and crustacean stocks. " A indraznit Daea sa zica si la noi ceva in 2019 si au sarit in sus bandele de "useful idiots"...

Unusable minister like the rest of the psd alde government...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close