INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp, resemnat după a treia înfrângere consecutivă: „S-a dus titlul! Nu mai suntem noi în teren, am dispărut după minutul 75”

Jurgen Klopp (53 de ani) FOTO Imago
Jurgen Klopp (53 de ani) FOTO Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2021 11:38 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 11:39

Liverpool a fost învinsă de Leicester City, scor 1-3, în runda #24 din Premier League. Jurgen Klopp (53 de ani) dezarmează după a treia gafă a portarului Alisson în două meciuri și al treilea eșec la rând al formației de pe Anfield Stadium. Tehnicianul german acuză ofsaid la egalarea decisă de VAR.

De la „Carry us” la Karius, Alisson a suferit o transformare incredibilă. La fel cum nici Liverpool nu mai seamănă deloc a campioană în acest sezon, în care accidentările nu pot fi mereu alibi. Brazilianul i-a făcut cadou un gol și lui Leicester, la 1-1, după ce gafase la două contra lui Man. City în urmă cu șase zile. De neînțelegerea hilară cu noul venit Kabak a profitat Vardy, care a înscris cu poarta goală, iar din acel minut (81) totul s-a prăbușit inexplicabil pentru „cormorani”.

Jurgen Klopp: „Un gol ciudat”

„Trebuia să câștigăm acest meci. Am avut posesia, dar nu am înscris mai mult. Și de unde am dominat și am jucat excepțional 75 de minute, am dispărut apoi. Nu mai suntem noi în teren, s-a dus titlul, e un moment tare greu!”, a dezarmat Jürgen Klopp. Aflat la meciul 300 la Liverpool, managerul neamț a dat, totuși, vina pe arbitraj, acuzând faza golului egalizator al „vulpilor”: „A fost ofsaid, am văzut reluarea de atâtea ori și nu e percepția mea subiectivă. Un gol ciudat, la fel ca și aprecierea fazei de către asistentul video. S-a făcut stop cadru când Maddison nici nu atinsese mingea, iar după o milisecundă trei jucători ai lui Leicester se și găseau în fața porții”.

Ping-Pong cu VAR în Leicester - Liverpool 3-1

Anthony Taylor dictase inițial penalty în minutul 78, apoi VAR a întors decizia și a mutat faultul, Thiago Alcantara la Barnes, în afara careului. Din „directă” a venit golul lui Maddison, cu Stuart Attwell considerând că Amartey, ce influențează faza, nu e afară din joc. În 7 minute, Leicester a dat trei și Rodgers îi învinge în premieră în același sezon pe Guardiola, Mourinho și Klopp!

Jurgen Klopp, resemnat după a treia înfrângere consecutivă: „S-a dus titlul! Nu mai suntem noi în teren, am dispărut după minutul 75”
Alisson e în genunchi, Liverpool leagă trei eșecuri în Premier întâia oară cu Klopp FOTO Imago

Alisson a făcut un meci extraordinar, însă, când a ieșit, nu l-am auzit strigând. Al treilea gol nu mi-a plăcut chiar deloc, echipa a fost surprinsă nepregătită și nu pot accepta

Jurgen Klopp, manager Liverpool

Pentru prima dată din noiembrie 2014, formația pregătită de Jurgen Klopp a atins o performanță negativă după eșecul cu Leicester City: trei înfrângeri consecutive în Premier League. Brendan Rodgers, actualul antrenor al trupei de pe King Power Stadium, era pe banca lui Liverpool în urmă cu 6 ani.

30 de puncteîn minus are Liverpool după 24 de etape față de stagiunea anterioară. E cea mai mare prăbușire a unei campioane în istoria Premier League

VIDEO. Roberto Firmino , Mohamed Salah și Sadio Mane, trio-ul incredibil din atacul lui Liverpool

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei după supergolul marcat: „Joacă grozav”

Adrian Ursea, învins la limită de PSG în Ligue 1 » Nice, fără victorie de 12 ani pe Parc des Princes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nebeleizis
nebeleizis  •  14 Februarie 2021, 22:34

Domnu' Scorpie, daca accidentarile nu mai sunt un alibi, cam care ar fi cauza regresului ? PS. Adu-ti aminte de sezonul mizerabil al lui city de anul trecut, cand au jucat fara CB ... Man, ai cap doar sa nu-ti ploua in gat, nu te supara ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează